A legnagyobb hazai vízi kiállítás 20 éve kedvelt őszi találkozási pontja a magyar hajóiparnak. Itt mindig van valami újdonság, ami a szezonban került vízre, a kiegészítőket, ruházatot kínálók pedig általában ezzel az eseménnyel indítják el őszi akcióikat. Kedves kiállítása ez a hajógyártóknak és forgalmazóknak, hisz gyártás és szállítás szempontjából nincs is az ősznél ideálisabb rendelési időszak, így már a következő szezon elején vízre kerülhet az ügyfelek újdonsült hajója. Általában ilyen szándékkal is érkezik a látogatók egy része a kiállításra.

A Kenese Marina Port a Balaton környékének egyik legjobb infrastruktúrájával, és legszebb környezetével rendelkező kikötője, mely a megfelelő számú vízi férőhelyek mellett a parton is elegendő szabad területtel rendelkezik. Így kellő infrastruktúra, és exkluzív kikötői környezet áll rendelkezésre a hazai hajós piac legnagyobb vízparti bemutatkozására.

A kiállítás fő vonala a vitorlázás, és a hozzá kapcsolódó kiegészítők, ruházat, hajós ékszerek. Emellett természetesen teret kapnak az elektromos és motoros hajók, valamint a vízi sportok is. Vízimentő bemutató, modellhajó bemutató, vitorlás gyerekprogramok várják majd a látogatókat, akik a belépéskor regisztrálva nyereményjátékban vehetnek részt. A legszerencsésebbek Litkey Farkassal vitorlázhatnak majd a nemrégiben a Balatonra került Decision35 hightech katamarán fedélzetén!

A nagyközönségi programok mellett a szervezők gondolnak a szakmára és a kiállítókra is. Az esemény szakmai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség. Immár hagyomány, hogy a szervezők minden évben vendégül látják a kiállítókat első este egy vacsorára, mely idén természetesen egy születésnapi partival kapcsolódik össze.

A friss koncepció erősebb kommunikációval kapcsolódik és a szervezőgárda is bővült. Az esemény szervezésében a Kenese Marina Port partnere lett Rápolthy Edit, akinek a nevét a Budapest Boat Show megújítása, életre keltése kapcsán ismerhetjük már. A fejlesztési szemlélet összekapcsolódva a megújulás szándékával, terveik szerint egy következő 20 évre új pályára állítja majd az eddig is méltán népszerű hazai kiállítást!

Érdemes lesz figyelni az esemény híreit az elkövetkezendő hónapokban, sorra jönnek majd az információk a megtekinthető újdonságokról és programokról.