Két órás parti halasztást követően, négy óra vízen töltött várakozás és egy rajt gyakorlat színesítette a mezőny programját, amely során egy pár fekete rajtos büntetést is kiosztottak.

Ugyan tegnapra három futamot tervezett a rendezőség, azonban az időjárás ezt nem tette lehetővé. Szomorú tényként könyvelik el a helyiek is a jelenlegi időjárási anomáliát, ami egyáltalán nem megszokott a barcelonai vizeken. Persze minden nap más mint az előző, így a szervezők és a versenyzők java is bizakodik a folytatásban.

 Tény, hogy a 2016-os Európa Bajnokság a szerdán megrendezett negyedik futam óta érvényes, mint ahogyan az is tény , hogy Zsombi az eddig nyújtott fantasztikus teljesítménye okán az összetett tabella második helyén áll.

Cserta Gábor a tegnapi pillanatképekből ismét egy kis hangulatébresztő videót állított össze, ami itt tölthető le.

Ha sikerül szombat délelőttig legalább egy futamot rendezni, lesz ejtő számítás és még szombaton megtartják a legjobb tíz versenyző részvételével a Medal Race futamot.

Az MVM Sportegyesület a mai napon is nyomon követi az eseményeket, Facebook oldalnkon minden aktualitásról hírt adnak a verseny kapcsán, Cserta Gábor helyszíni közvetítésében!

 Nincs más dolgunk, mint eddig, drukkoljunk együtt !

 Hajrá Zsombi!!!

Cserta Gábor eddigi beszámolói itt: