A Glowfast termékek nemcsak versenyzést segítik, számos yachton, túrahajón találjuk meg világszerte, de elengedhetetlen biztonsági felszerelésnek számítanak a nagy teljesítményű motorcsónakokon is.

A Glowfast termékek iránt megnövekedett kereslet és a széles körű felhasználhatóság iránti igény mára már közel 150 féle termék kifejlesztését ösztönözte. Speciálisan, adott körülményekhez illeszkedő festékekre, anyagokra, felhasználási módra és környezetre való tekintettel minden termék egyedileg kerül kifejlesztésre.

A Glowfast cég elkötelezett az innováció és a minőség iránt. A folyamatos fejlesztés biztosítja, hogy még tartósabb, még tovább világító, még könnyebb termékek kerülhessenek forgalomba.



A Glowfast által fejlesztett termékek sérülés nélkül ellenállnak az extrém körülményeknek és erőbehatásoknak is , bírják a szelet, a napot, a sót, a vizet.

Minden termék kivételes világító képességgel bír, alig 10 percnyi megvilágítás után képesek már több mint 20 órát világítani, majd ezt követően automatikusan feltöltődnek amint ismét fény éri őket.

Nézzünk pár, a vitorlázásban elsődlegesen használt terméket:

Trimmcsík
A világ élvonalába tartozó csapatok által tesztelt Glowfast Trimmcsíkot kifejezetten arra fejlesztették ki hogy láthatóvá tegye éjszaka a vitorla formáját, növelve e által az éjszakai vitorlázás általában gyengülő teljesítményét, miközben segít csökkenteni a vitorla megtörését és a rossz trimmelésből fakadó deformálódását. Versenyvitorlákra, túravitorlákra, spinnakerre és álalános verzióban egyaránt elérhető.



Stopper feliratok
A Glowfast termékei például az éjjel világító stopper feliratok, melyek funkcionalitást és biztonságot adnak a hajókezeléshez naplemente után is. A stopper feliratok több mint 60 féle standard méretben kaphatók, nappal is megkönnyítve a hajókezelést.

Festék adalék
A Glowfast festékadalék bármilyen festékhez keverve több mint 40 óra sötétben világítást tesz lehetővé, úgy, hogy közben nappal nem látható, hiszen az adott festékhez keverhető.



Egyéb világító szalagok
A legénység védelme érdekében a biztonsági szalagok széles választéka is elérhető, lépcsőket, kiálló eszközöket jelölhetünk vele a jó láthatóság érdekében.

A Glowfast termékek hazai forgalmazója a Quantum Sails Hungary Kft.
A legnépszerűbb termékek készletről is vásárolhatók, de bármilyen egyedi megrendelés 7-10 nap alatt leszállításra kerül. A festékadalék igény szerinti mennyiségben kimérve is kapható. Kérje a a Quantum munkatársainak segítségét az Ön számára legmegfelelőbb termékek kiválasztásához!

Quantum Sails Hungary
rmiklos@quantumsails.com
06-70-427-0707