A következő, a negyedik futamon Bouwmeester ért elsőként a célba. Mári Stoddard és az olasz Zennaro mögött 4. helyen futott be. Ötödik lett az olimpiai bronzérmes dán Anne-Marie Rindom.

A Világkupa verseny után rövidesen kezdődő ifjúsági világbajnokságra is készülő Mári ezzel az összetett 11. helyről ma a 4-re ugrott előre!

Nem ez az első Világkupa futamgyőzelme. Már 2015-ben élete első Világkupa versenyének utolsó futamán győzött Palma de Mallorcán, majd idén júniusban futamot tudott nyerni Portland-Weymouth vízein is.

Érdi Mári 2016-ban a melbourne-i záró fordulón kívül a megrendezett négyből három Világkupa eseményen versenyzett. Hyeres-ben 13., Weymouth-ban és Csingtaóban egyaránt a 8. helyen végzett. 2016-ban a Világkupa versenyeken már csak a meghívott, legjobb versenyzők vehetnek részt.

A melbourne-i Világkupa eredménylista elérhető ITT

A verseny honlapja: http://sailingworldcupmelbourne.com/

A futamokról GPS nyomkövetéssel grafikus közvetítés látható innen elérhetően: http://sailingworldcupmelbourne.com/live-tracking

Fotó: Pedro Martinez / Sailing Energy / World Sailing

Érdi Mári 2016-ban a melbourne-i záró fordulón kívül három Világkupa eseményen versenyzett. Hyeres-ben 13., Weymouth-ban és Csingtaóban is a 8. helyen végzett. 2016-ban a Világkupa versenyeken már csak a meghívott, legjobb versenyzők vehetnek részt.