A túraverseny május 06-án, szombaton rajtol: az útvonalat – a szokásos Balatonfüred előtti rajtot követően Paloznak, Siófok, Balatonfüred és Tihany érintésével ismét Balatonfüredet célba véve – kell teljesíteni.

A Tolnay Emlékverseny idén is a nagyhajós osztály versenyzőinek, valamint egyesületi tagsággal és MVSZ versenyengedéllyel nem rendelkező szabadidő-vitorlázóinak nyújt remek lehetőséget arra, hogy a téli pihenő után egy egynapos túraverseny keretein belül készüljenek többek között a május 13-i Évadnyitó Vitorlásversenyre.

A Tolnay Kálmán László Emlékverseny vezetése idén is a túraversenyek szervezésében és rendezésében Magyarországon kiemelkedően sok tapasztalattal rendelkező Igali Csilla kezében lesz, aki a BYC nagyhajós versenyeinek hosszú évek óta kiváló gazdája. Az esemény óvási bizottságának elnöke Böröcz Bence, a BYC tapasztalt nemzetközi versenybírója.

A regattára a versenynapot megelőző napon este és másnap reggel a helyszínen, a BYC első emeleti versenyirodájában, a versenykiírásban megjelölt időtartamokban lehetséges nevezni. Kedvezményes nevezési díjat ajánlunk az eseményekre 2017. május 04-ig előzetesen nevezők számára, amely a Tolnay Kálmán László Emlékverseny résztvevői számára a versenykiírás mellékleteként letölthető nevezési lap kitöltésével, és a byc@byc.hu e-mail címre megküldésével érhető el.

Idén is minden résztvevő hajónak szeretnénk kedveskedni egy egyedi szériás, a versenyre készített, gyűjthető emlékplakettel.

Kiírás letölthető:

http://byc.hu/wp-content/uploads/2017/04/tolnay2017_nor-si-1.pdf

A csatolt képek a tavalyi versenyen készültek, fotós: Szabó Leonárd