Az első nap, a megnyitó és a kormányos értekezlet után parti halasztással folytatódott, majd a délután a kialakuló szélre hamar ráugrottunk és a fokozatosan erősödő 7-13 csomós délnyugatiban, 3 remek futamot sikerült teljesítenie a mezőnynek, a nem éppen barátságos, inkább október végét idéző borús időben, időnként szitáló esőben.



Az első nap után, magabiztosan, hibapont nélkül, 3 nyert futammal vezet a Nyeste Gáborral erősített, ASE kalózosaiból szerveződött SUPPY, Seres Peti kormányzásával. A dobogós helyekért nagy a tülekedés, a Natita - Accenture ill. a Rozália - HunGer egységek között párosversenyek és szoros befutók színezték a napot.



Örömmel láttuk az indulók között a Dolfinba átült Elekes Bélát és csapatát, de ugyanakkor kicsit szomorkodtunk is, hogy Nagykovácsi Tibiék a korábbi évek Bajnok csapata, a Macskával nincs a rajtvonalon.



Tibiéknek ezúton is sok sikert kívánunk az Elliot 770-es osztályban,és  bízunk benne, hogy ha az idejük engedi, eljönnek még néhány Dolfin Bajnokságra is!