Milyen attrakcióval lesztek jelen a kiállításon? Mit lehet a standotokon megnézni?

Idén is a két kikötő, a Fenyves Yacht Club és az Alsóörs Marina bemutatása köré épül a kiállítás koncepciója. Viszont amíg tavaly csupán a terveket tudtuk bemutatni, idén már a valóságot mutatjuk. Olyannyira, hogy egy valódi e-kikötőt rendezünk be ugyanazzal az általunk tervezett és a Martini Alfredo által gyártott fingerekkel és mólóval, amik a kikötőinkben is találhatók. A kikötőben bemutatjuk a Schafer Yacht D38-as vitorlását, valamint az általunk képviselt Alfastreet Marina 18-lábas elektromos hajóját. Bemutatjuk még a Bartos Dénes által tervezett vízforgató rendszert és természetesen minden kényelmi és szabadidős lehetőséget, amit a kikötők nyújtanak.

Miért érdemes a kiállítónak megnézni benneteket?

Ha valaki szeretné megismerni, hogy két, XXI. században épült kikötő milyen lehetőségeket tartogat egy vízen közlekedőnek, akkor érdemes benézni hozzánk.

Van-e valamilyen speciális ajánlatotok a látogatóknak?

A szokásos kiállítói kedvezményen kívül Fenyvesen tartogatunk még két meglepetést. Aki szeretne Fenyvesre költözni, az két további lehetőség közül választhat. Bizonyos időkorlátokkal jelentős „early bird” kedvezményt ajánlunk fel, vagy igénybe vehet egy „kockázatmentes próbaidőszakot”, amely végén eldöntheti, hogy a tapasztaltak alapján szeretne-e ottmaradni. A kedvezmények pontos részleteit a kiállításon mutatjuk be.

 

Ha jól tudom, van még egy kedvezményetek azoknak, akik most megnézik az Alsóörsi kikötő, hotel és étterem vagy a Fenyvesi Kikötő szálloda és étterem weblapjait!

Igen, a korán kelők most kinyomtathatnak egy kupont, melynek segítségével a Boat Show-n a kikötőhely mellé egy két éjszakára szóló meghívást kapnak hotelünkbe! Ezt csak az online érdeklődők kaphatják meg!







(x)