Szerezz belépőt, és gyere el a kiállításra!
Idén is folytatjuk a tavaly elkezdett jegynyeremény játékunkat! A kiállítást megelőzően február 2-án indul napi jegynyeremény játékunk. Minden nap 20:00 órakor felteszünk egy kérdést a facebook oldalunkon, az elsőként kommentben helyesen válaszoló pedig egy páros belépőt kap a Budapest Boat Show-ra, melyet február 12. és 15. között bármelyik nap szabadon felhasználhat.

Quantum pólók, kódlobogós matricák várnak a szerencsésekre!
Gyere el a standunkra és játssz velünk! Minden nap Quantum pólók és számos apró ajándék talál majd gazdára!

Visszahozzuk az őszi kedvezményeket!
Már érkeznek az első rendelések, de úgy gondoltuk kedvezünk még kicsit mindenkinek és a Boathow idejére visszahozzuk az őszi kedvezményes vitorlarendelési akciónkat! A február 12 és 15 között leadott ajánlatkérésekre, ami március 1-ig megrendelésre kerül, 15% kedvezményt biztosítunk!

Minden, amit a vitorlákról tudni szeretnél!
Különleges bemutatóval készül a Budapest Boat Show, hogy megismertesse a közönséggel a hajós mesterségeket. A famunkáktól kezdve, a modern hajóépítő technológiákon át, a riggerek és a vitorlavarrók munkájáig, bepillantást nyerhetünk majd a munkálatokba.
Mi a Quantum műhelyben igyekeztünk hozzájárulni ehhez és összegyűjtöttünk mindent, amit a vitorlamesterségről tudni érdemes. A hajósmesterségek szigetén megtudhatod:
- hogyan történik a hajó felmérése
- milyen anyagokból készülhetnek vitorlák
- milyen szabásmódok léteznek
- hogyan történik a tervezés és a varrás
- hogyan kell beállítani az új vitorlákat

4 napon keresztül pedig elhasználódott vitorladarabokból egy hatalmas vitorlát varrunk a látogatókkal közösen, így mindenki ráteheti a névjegyét a 2015-ös Boatshow hatalmas vitorlájára!

A mi programjaink mellett rengeteg érdekesség Volvo Ocean Race programok, és a magyar hajógyártó és forgalmazó ipar színe java ott lesz az eseményen!