A Balaton egyik legexkluzívabb kikötőjében, a Kenese Marina-Portban rendezett eseményen, az ismert hazai és nemzetközi vitorlás, motoros és elektromos hajó márkák mellett, a hajózáshoz szükséges kiegészítők, ruhák, cipők, valamint ékszerek is helyet kapnak a kínálatban. 2016-ban az elmúlt 10 év legnagyobb kínálatát felvonultató esemény várta a látogatókat, a szerevezők pedig az idei évre sem várnak mást. A jelentkezés ugyan még zajlik, de a kiállítói helyek lassan elfogynak, így érdemes sietni annak, aki kiállítóként részt szeretne venni a szeptemberi Balaton Boat Show-n!


A rendezvény kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a hajózás iránt érdeklődők, hajóvásárláson gondolkodók személyesen is megismerkedjenek a forgalmazókkal, kiválasszák az igényeiknek megfelelő járművet, lehetőség szerint ki is próbálják azokat. Nem elhanyagolandó szempont az sem, hogy az őszi seregszemlével egy időben tudják a gyártók a legkedvezőbb feltételeket kínálni a következő szezonra megrendelt hajókra, de a kiegészítőket, ruházatot forgalmazók is ekkor indítják el őszi akcióikat!

A Balaton Boat Show-t több program, nyereményjáték és bemutató is színesíti. A Vitorlázás magazinnal közös szervezésben folytatódik a tavaly sikerrel indult hajós beszélgetés, a Volvo Kávészünet, melynek keretében délutánonként, a bárteraszon, szakemberek, ismert vitorlázók beszélgetnek hajózásról, tapasztalatokról, tanácsokról, könnyed stílusban, közérthetően.


Kiemelt látványossága lesz az idei események a „Cirkálóktól a Katamaránokig: legendák a Kékszalagon” című fotókiállítás, mely a Magyar Vitorlás Szövetség, az Erste World és Kollmann András fotós közös kiállítása. A tárlaton a Kékszalag legendás hajói, a legmodernebb katamaránok és a hajók kormányosai mutatkoznak be, nem mindennapi fotókon keresztül.

Amennyiben kedvezményes áron szeretnénk belépőjegyet vásárolni, érdemes regisztrálni a Balaton Boat Show weboldalán található felületen! Kövessék a híreket, kiállítói ajánlatokat és a programok részleteit az esemény folyamatosan frissülő web és facebook oldalán.


Érdemes lesz szabaddá tenni egy napot szeptember 8. és 10. között és ellátogatni Balatonkenesére, a Kenese Marina Portba, hogy a Balaton partján élvezzük az ország legszebb hajóinak látványát.

 

További információk:

www.balatonboatshow.hu

www.facebook.com/balatonboatshow