A győztes a Czetl Gábor - Mihály Ádám lett, akik meg is érdemelték ezt a győzelmet, hisz “Cetli" már 30 éve töretlenül versenyez 470-ben a hazai versenyeken kihagyás nélkül! Második a Dr. Bödör Gergely - Zsemberi Kinga páros lett, harmadik helyen pedig Czégai Péter - Kutassy László végeztek. Ők is megérdemelték volna a győzelmet, mivel végig vezettek, csak az utolsó futam óriási hibája miatt kapott DNE vette el tőlük az aranyat.Apprentice Master kategóriában is magyar sikernek örülhettünk, Takács Péter - Asperján Mihány nyert, Grand Masterben német csapat győzött : Joachim Ötken - Stefan Ötken, Grand Grand Masterben pedig az olasz páros, Massimo Arrobio - Stefano Tonini állt a dobogó legmagasabb fokán.


Kilenc ország  37 versenyzője, nagyon jó hangulatban, sportszerűen versenyezve töltötte el a hetet a THE-ben. Ilyen versenyen főként azok indulnak, akik sok-sok éven át kitartóan szeretik és művelik a kishajós vitorlázást, értékelik a szépségeit.

Az egyforma hajók sportszerű versengését élvezik, nem csak az eredmény számít nekik, évről évre nyaralásuk helyett - mellett bejárják Európa legszebb tavait, kikötőit. Sok fiatal tanulhatna tőlük, de majd egyszer ők is mastersek lesznek!!!