Nézzük az előnyöket:

  • Nem süllyed el! Mivel fából van, ezért úszik a vízen. Ugye.
  • Környezetbarát, hiszen a fát nyugodtan nevezhetjük természetes anyagnak. Nyilván.
  • Kicsi, könnyen elfér bármilyen zsebben. És tényleg.
  • Elegáns, ami szubjektív. De akkor is.

Manapság a kézpénz veszít jelentőségéből. Egyre több tranzakciót fizetünk bankkártyával, a „pénztárca” átszellemül mindenféle plasztik kártya tartására alkalmas eszközzé. Ennek szellemében alkották WOWA-t is.

Lelkes és nem mellesleg vitorlázó fiatalok kerestek olyan pénztárcát, ami a bevezetőben felsorolt előnyöket kielégíti. Nem találtak. Illetve amit találtak, azt valahonnan sok országhatáron keresztül lehetett csak megrendelni, kérdéses kiszállítási határidővel, csillagászati áron.

Gondolkoztak, rajzolgattak, CNC esztergával és mindenféle faanyaggal kísérleteztek, mire közel egy év alatt kialakult a végleges termék a WOWA.

Jelenleg három féle fából gyártják, így választható világos kanadai akác, vörös árnyalatú miyako cseresznye és sörét gdansk dió, kinek-kinek ízlése szerint.

Mindegyik faanyagra igaz, hogy csak csomómentes elsőosztályú keményfát használnak a gyártáshoz, és minden példányt egyetlen darab fából faragnak ki, így a pénztárca rugalmas és erős lesz.

A fa eredeti erezetének köszönhetően pedig nincs két egyforma WOWA.

De nem csak a faanyagot választhatjuk kedvünkre, hanem a rögzítő gumipánt színét is. A klasszikus fehér vagy fekete színeken túl narancs, zöld, sárga vagy akár rózsaszín pánttal is egyedivé tehetjük WOWÁnkat.

Budapesten több ponton személyesen is megnézhető, megtapogatható, megvehető, de webshopból is összeállítható a legmegfelelőbb darab.

Szóval ha még nincs tipped karácsonyra: WOWA.hu

(X)