Fókuszban a család és a gyerekek a hajókon is!

A BAHART szolgáltatásai között akár a nyaralás minden napjára talál magának a család kikapcsolódást, és garantáltan nem fog unatkozni a legkisebbtől a legidősebbig senki!

programhajó kínálatot a fogyasztói igények és trendek ismeretében tovább színesítik és újabb programokkal bővül a gyerekeknek szóló Varázshajó szolgáltatás, ahol a kincses-kalózos bűvészműsor mellett társasjáték sarok is szórakoztatja a családokat. Emellett idén nyáron Siófokról, Balatonfüredről és Badacsonyból összesen 10 alkalommal futnak ki a MiniMax gyerekhajók.

Az idei év a gyerekek számára új meglepetést is tartogat, hiszen bármely BAHART pénztárban választható Playmobil gyerekjegy, mely megvásárlásakor a hajózási élmény mellett egy ajándékfigurát is kapnak a gyerekek a BAHART pénztárakban.

 

Romantika, kultúra és önfeledt szórakozás!

Az igazi turista csemegék sem fognak hiányozni az idei szezonból, hiszen 3 nosztalgiahajó – Csongor, Csobánc, Tünde - is a 90. születésnapját ünnepli, mindegyiket másik kikötőben köszönti majd a Társaság a nyár folyamán.  A újra megjelenik a tavon az operett műfaja és idén is várja az ínyenceket borkóstolós sétahajó 5 kikötőből a nosztalgiaflotta fedélzetén.

Át kell élni, amit egyetlen fotó sem ad vissza: ez pedig a balatoni naplemente és aranyhíd, amely a legcsodálatosabb egy ringatózó sétahajó fedélzetéről. Több kikötőben várja a naplemente meghittségére vágyókat esti sétahajózás egész nyáron.

Akik a könnyedebb műfajt kedvelik, őket heti 29 bulihajó várja a Balaton körül, ahol a tiniktől a nyugdíjasokig minden korosztály belekóstolhat a balatoni nyári esték fergeteges hangulatába. Igazi kuriózum lesz a kulturális – színházi és stand up - műsort kínáló élményhajó Siófokon péntek esténként 7 héten keresztül a 300 fős Szent Miklós hajó fedélzetén.

Aki bakancslistával érkezik a tóhoz ne hagyja ki a felejthetetlen emlékek összegyűjtését az idei MOL Nagyon Balatonkompkoncerteken, a fesztivál bulihajókon, a száguldó BAHART gyorshajókon és természetesen az augusztus 20-i tűzijátéknéző hajók sem maradhatnak ki az idei tartalmas nyári élmények közül!

 

Modern, dinamikus megjelenés és szolgáltatások minden platformon!

Az elmúlt két évben számos újítást vezetett be a BAHART az utastájékoztatás terén, részletes hajózási lehetőség keresővel segíti a tájékozódást a BAHART tavaly megújult honlapja, mely mára fixen napi 5000 látogató fölött teljesít.

A Társaság könnyebben értelmezhető kiadványokkal, tájékoztató anyagokkal és könnyen azonosítható modern arculattal hirdeti szolgáltatásait a régióba látogatóknak.  Bárki könnyen online hírt adhat éppen átélt hajós élményeiről a nagyvilágnak a hajózás közben is elérhető, adatforgalmi korlátozásokat nem tartalmazó ingyenes WIFI szolgáltatás segítségével.

 

Az élményhez Hajó visz!

A menetrendi hajózás esetében a Balatoni Hajózási Zrt. célja, hogy a Balatonnál nyaralók már a kirándulásaik tervezésekor számoljanak a hajóikkal, mint utazási eszközzel. Ezért a Balaton parti települések, mint célállomások látnivalóira és programlehetőségeire a Társaság valamennyi kommunikációs eszközével felhívja az utazók figyelmét. Nem véletlenül esett tehát a választás az alábbi szlogenre a menetrendi hajózás esetében: „Az élményhez hajó visz!”

Ezt a célt szolgálja, hogy a komp és menetrendi személyhajó menetjegyek mellé minden utas megkapja a célállomásokon működő BAHART partnerek ajánlatait is, így számos szolgáltatást tudnak a kuponokkal kedvezményesen igénybe venni.

Szántódrév és Tihanyrév között kompokkal biztosítja a folyamatos átkelést a BAHART az északi és déli part között. Gyorsabb, kényelmesebb és egyben élménydús alternatíva minden régióban kiránduló, autózó számára. Már a tervezésnél célszerű a komp szolgáltatással számolni, igazán praktikus közlekedési eszköz, amely a főidényben este 11:40-ig üzemel.

 

BAHART a Balaton motorja!

Az idei menetrendben meghirdetett járatok mellett számos települési programhoz kapcsolódik aktívan a BAHART! A BAHART azt vallja, hogy legyen a hajó egy a választható közlekedési formák közül, mellyel a régió programjaira utaznak a turisták és emellé még egy extra élményt is zsebre tehetnek a nyaralásról! A Balaton parti települések turisztikai célpontjainak, rendezvényeinek összekapcsolásával kívánja a Társaság megvalósítani az új mottóját, miszerint „A BAHART a Balaton motorja!”