2020. június 22-től a VIHAR-ban megadott emailcímmel, és a szintén a VIHAR-ban tárolt úgynevezett HWID kóddal lehet használni a versenyengedélyes sportolóknak a Vitorlázz Itthon kedvezményrendszert. Fontos változás, hogy akik korábban regisztráltak már a Vitorlázz Itthon applikációban, a jelszavuk visszaáll a VIHAR-ban tárolt HWID kódra, így a jövőben ezen kódot kell a jelszó mezőbe beírniuk.

A fejlesztés célja az volt, hogy a sportolók minél egyszerűbben vehessék igénybe a Vitorlázz Itthon turisztikai rendszer szolgáltatásait, valamint élhessenek a program nyújtotta kedvezményekkel. Korábban egy külön aktiváló linken keresztül lehetett jelszót beállítani, és belépni a turisztikai rendszerbe. A mostani változás eredményeképpen ez a folyamat egylépcsőssé egyszerűsödött.

Ezúttal ismét felhívjuk a vitorlázótársadalom figyelmét a Vitorlázz Itthon kedvezményrendszer nyújtotta előnyökre. A Versenyengedély-kártyához a VIHAR-ban tudja mindenki hozzárendelni a kedvezményeket, mégpedig úgy, hogy kijelöli azt a lehetőséget, hogy felruházza kártyáját a Vitorlázz Itthon szolgáltatásaival.

Ezt követően a Vitorlázz Itthon applikációt letöltve, és a VIHAR-ban tárolt adatokkal bejelentkezve azonnal megjelenik az alkalmazásban a „virtuális kedvezménykártya”, mely használható a partnerszolgáltatóknál.

A Vitorlázz Itthon applikáció használata ezen felül számos előnnyel is jár. A Versenyengedélyes vitorlázó a „Profil fül” alatt, a „Pecsételőfüzet” funkciók keresztül pontokat gyűjthet, melyet a Balaton körüli kikötőkben, partnerszolgáltatóknál elhelyezett QR kódok leolvasásával tehet meg. Emellett hajónaplót vezethet, melyben nyomon tudja követni, mikor merre vitorlázott a Balatonon, milyen egyéni rekordokat ért el, vagy esetleg döntött meg.

Mindezen felül a kikötőbe érkezve az alkalmazáson keresztül azonnal tájékozódhat arról, hogy mely minőségi szolgáltatást nyújtó Vitorlázz Itthon partnerek látják vendégül kedvezményezesen, legyen szó vacsoráról vagy szállásról, illetve milyen vitorlás szolgáltatásokat vehet igénybe az adott régióban szintén egyedi, csökkentett áron.    

A partnerek és az általuk adott kedvezmények listája a www.vitorlazzitthon.hu turisztikai portálon található.

A Vitorlázz Itthon alkalmazás Android-os okokészülékre erről a  linkről:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.intermap.vitorlazz

iOS okoskészülékre pedig erről a linkről tölthető le:

https://apps.apple.com/hu/app/vitorl%C3%A1zz-itthon/id1457309495?l=hu