A magánegészségügyi szolgáltatások költségeit egy biztosítási konstrukcióval fedezni sokkal jobban megéri, mint esetileg odamenni. Ha bármely családtagunk gyorsabban és jobb körülmények között gyógyulhat, ez megér annyit, hogy a foglalkozzunk már jó előre a kérdéssel, mikor még mindenki egészséges.

 

Biztosítás, ami a kis és nagy megbetegedésekre is jó

Ugye fontos lenne, hogy akár csak egy aprósággal is könnyedén orvoshoz fordulhassunk, megelőzve a bajt? Ez a tendencia jelentősen megerősödött a koronavírus okozta különleges helyzet miatt.

A piacon megtalálható egészségbiztosítások nagyon különböző szolgáltatásokat nyújtanak, sőt az áruk is nagyon eltér. Az egyszerű összegbiztosításoktól a teljeskörű nemzetközi szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosításig mindenki találhat az igényeinek megfelelőt. Olyat azonban, ami más országokra is kiterjed, a legtöbb szolgáltatást finanszírozza, mindezt évek óta bizonyítottan és sikerrel nem nagyon találunk a MediHelp-Generali co-branded biztosításon kívül. Ha fontos nekünk, hogy ne csak a határokon belül nyújtsa ezt a széleskörű megoldást, akkor ez talán a legjobb választás lehet.

A MediHelp szolgáltatásfinanszírozó biztosítás lehetőséget biztosít az ügyfeleknek, hogy korszerű, gyors és hatékony, prémium kategóriás egészségügyi ellátáshoz jussanak hozzá az ország határain belül és kívül.

A széleskörű magán járó- és fekvőbetegellátás lehetővé teszi a gyorsabb és biztosabb gyógyulást, így például a családfenntartó hamarabb visszatérhet a munkahelyére, rövidebb ideig lesz táppénzen, kisebb a betegség miatti jövedelemkiesés.

Tudta, hogy egy egyszerű vakbélműtét ára biztosítás nélkül egy új autó ára is lehet?

A MediHelp biztosítása fedezi egy váratlan súlyosabb megbetegedés, pl. egy kisebb műtét költségét (jelenleg egy vakbélműtét Magyarországon magánellátásban 2,2 millió forintba is kerülhet), valamint a mindennapi járóbetegellátások vizitdíjait, gyógyszerköltségét, ill. bármely rettegett betegség gyógyításának díját akár külföldön.

Tervezhető költségek

A biztosítás fedezheti nem csak a műtétek, de a gyógyszerek, a járóbeteg ellátásban adható szolgáltatások költségeit épp úgy, mint egy kisebb műtétét. A családi költségvetésnek ez hatalmas teher lenne biztosítás nélkül, így azonban folyamatosan és kiszámíthatóan fizethetjük, és nyugodt lélekkel mehetünk be akár csak egy rosszulléttel, vagy rovarcsípéssel is a betegellátó rendszerbe, bárhol is legyünk. A költségek jól tervezhetők; negyedéves, féléves vagy éves ütemben fizethetünk, ahogy az kényelmes.

Nézzük, miben is ad biztos támaszt a MediHelp nemzetközi egészségbiztosítás

  • Széles körű magán járó- és fekvőbetegellátás csomagtól függően
  • Diagnosztizált betegségekhez felírt gyógyszerek térítése.
  • Minimum európai lefedettség, amely kiterjeszthető a világ minden országára.
  • Szabad orvos- és egészségügyi intézményválasztás határok nélkül.
  • Nincs várólista.
  • Adott orvosi szakterület külföldi specialistái is elérhetőek a biztosítás által!
  • Korszerű műtéti eljárások, magas minőségű, modern berendezésekkel.
  • Nem csak a betegség felismeréséig vezető úton nyújt segítséget, hanem magát a gyógyítást, a műtétet is finanszírozza!

Amennyiben Önnek, családjának vagy cégének részletesebb információra van szüksége, kérem, jelezze felénk!

www.medihelp.hu; ugyfelszolgalat@medihelp.hu;

Telefon: +36 1 226 1755; Mobil: +36 70 628 6554