Kérjük, amennyiben lehetősége van rá, pénz- és/vagy természetbeni adományokkal nyújtson közvetlen segítséget a kilátástalan helyzetbe került embereknek!
 
 
Három csoportban várjuk a felajánlásokat:

1.       A mentési és kárelhárítási munkálatok finanszírozását segítendő a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesület 10404955-49515811 számú bankszámlájára pénzadományokat várunk a segíteni szándékozóktól.

2.       A térség lakóinak megsegítésére pénzadományokat várunk a K & H Bank Zrt - Keszthelyi Fiókjánál vezetett Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Kolontár-Devecser Iszapkatasztrófa Károsultak 10404955-49515356-57501048 letéti számlára. A letéti számlára érkező pénzösszeg a térség károsultjai között kerül kiosztásra.

3.       Várunk használati eszközöket, fogyasztási és tartós fogyasztási cikkeket, ruhaneműket (pontos méretmegjelöléssel) és minden olyan felszerelést, ami a térségben használható. A felajánlott adományokról kérjük, készítsenek pontos listát (ruha cipő esetében pontos méretmegjelöléssel), majd ezt e-mailben szíveskedjenek elküldeni azinfo@vizimentok.hu e-mailcímre elérhetőségeikkel együtt. Amennyiben az Önök által felajánlott tárgyi dolgokra a térségben szükség van, felvesszük a felajánlóval a kapcsolatot és az adomány eljuttatjuk az arra rászorulónak.

Felajánlásaik útját, annak célba érését nyomon követhetik a Keszthelyi Televízió, a Helikon Rádió, valamint a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata Egyesület www.vizimentok.hu weboldalán.
 
Segítségüket, felajánlásaikat a rászorulók nevében ezúton is köszönjük.
 
Bagyó Sándor
elnök