A Porthole díjmentesen biztosítja a részvételt az első 10 nevezőnek, aki a hírnek megfelelő FaceBook bejegyzésen nyom egy likeot! Ezzel (4 fős csapat esetén) közel 50.000 forintos értékű kedvezmény szerezhető! 

A részvétel feltételei:

A játékban egyszerű a részvétel! A Porthole FaceBook oldalán like-ot kell nyomni a megfelelő bejegyzésen.

A játékban mindenki részt vehet, aki rendelkezik Porthole klubkártyával vagy vállalja, hogy a verseny időpontjáig befizeti a Porthole Klubkártya díját, az általa választott módon 2011. június 13-ig. 

Az első 10 ember indulási jogot kap a 2011. június 17-19. között rendezett III. Surgicare Orvos - Gyógyszerész Kupára és betétfutamaira, a klasszikus hajók számára rendezett Mackó Classzic-ra, és a Fritz Segel Tour vitorlásversenyre. 

Az indulási jog tartalmazza:

  • személy nevezési díj
  • hajó nevezési díj
  • nevezési ajándék
  • szombati svédasztalos vacsora

Az indulási jogot azok vehetik igénybe, akik megfelelnek a versenykiírásban foglalt követelményeknek. Ellenkező esetben a rendezőségnek joga van az indulási jog megvonására.

A versenyrendezők a programváltoztatás jogát fenntartják. 

Kérünk mindenkit, hogy csak azok nyomják meg a like gombot, akik valóban tervezik a részvételt a versenyen.  

Figyelem, hajónként elegendő egy ember like-ja!

A játékban nem vehetnek részt a Porthole Magazin és Portál munkatársai. Amennyiben 2011. június 13-ig az első 10-ben lévő jelentkezők közül valaki nem fizeti be a klubkártya díját, a részvételi jog a 11, 12, 13 stb.. like-olóra száll.

Amennyiben 2011. június 13-ig nem érkezik megfelelő számú like a FaceBook bejegyzésre, úgy az indulási jogokat a Porthole a klubkártyásai között osztja szét.

Hivatkozások: 

Jó játékot kívánunk!