Nincs oka panaszkodni a versenyzőknek és a szép számú érdeklődőknek, hiszen szombaton ragyogó napsütés és déli-délnyugati 3-5 bft nagyságú szél kíséretében az összes tervezett és maximálisan lehetséges futam magas színvonalon lement valamennyi osztályban, egy igazán kellemes napon - melyen az égiek a kedvünkben jártak. 


Vasárnap az időjárás tekintetében kevesebb szerencsével jártunk- szomorúan szemerkélő esőben egy futamot tudtunk megrendezni- kifejezetten gyenge szélben. A versenyre rekord számú /38/ nevezés érkezett, a verseny után pedig elkönyvelhettük, hogy:
1. a változatosság gyönyörködtet -szombaton szerencsénk volt, vasárnap nem 
2. azonban Detre Diának sem szombaton, sem vasárnap nem volt szerencséje- ellenben igen peches volt az alkatrészproblémái miatt (fel a fejjel Didó!) 
3. hogy idén a kijelölt pálya már egészen közel volt a strandolókhoz, ami jó hatással volt a versenyt követőkre- Perjés Zoli könnyed zenéjével együtt. 
4. a papírforma több osztályban is borult: az olimpiai osztályban Cholnoky Sára és Gádorfalvi Áron, a Raceboradban Szontagh András, a Raceboard juniorban Nikl András, a Formulában Varga Gábor, a Sportosztályban pedig Nagy-Pál Levente érdemelte ki az első helyezést.



Ezek után az eredmények: Vulkán Kupa 2011 >>

Köszönetünket fejezzük ki, hogy a 2011. évi Sika Vulkán Kupa sikeres rendezéshez különösen hozzájárultak:

Gulyás Gergely fővédnök, Sika Hungária Kft., Badacsonytomaj Város Önkormányzata, Laposa Pincészet, Badacsonytomaji Szörfklub, Magyar Szörf Akadémia, Magyar Szörf Szövetség, Új Színház, FHB Bank, BIC Windsurfing, windsurfing.hu, SharePoint, RealCom, Sárossi Fogászat, badacsony.hu, Accounting-Solutions Kft., Ginkgo Park 

Jó szelet!

Utassy Lodi, Kruchina Károly
Fotók: Horány-Névy András