Bár mindannyian szeretünk gyönyörködni a profi fotósok gondosan beállított, csodaszép képeiben, mi kíváncsiak vagyunk arra is, hogy a Ti nézőpontotokból milyen lesz a Kékszalag. A Porthole és a BCSS közös fotópályázatán bárki részt vehet, aki a verseny illetve az ahhoz kapcsolódó eseményeket megörökíti mobilkészülékével, és megosztja azt a közösséggel. És ahogy a fotósok, úgy a „zsűri" sem profi: a képeket a Porthole Facebook-oldalán jelenítjük meg, és a legnépszerűbb, azaz a legtöbb lájkot kapó képek készítői vihetik majd el az értékes nyereményeket.

Az első helyezett egy Fujitsu Q550-ös tablettel lesz gazdagabb, a második díj egy digitális fényképezőgép, míg a harmadik legjobb egy fotótanfolyamon fejlesztheti tovább képességeit. A tíz legnépszerűbb kép készítője pedig egy Porthole Klubkártyát is zsebre tehet majd.

Ha szeretnél részt venni a játékban, nem kell mást tenned, mint előkapni a kütyüdet, elkészíteni a fényképet és elküldeni emailben a foto@porthole.hu-ra, .JPG formátumban.  A képeket - lehetőségeinkhez mérten - folyamatosan töltjük fel a Porthole Facebookos albumaiba, hogy aztán bárki számára lájkolhatók és megoszthatók legyenek.

A játék a helyszíni nevezéssel csaknem egyidőben, július 13-án szerdán délben indul, és a díjkiosztó ünnepséggel, ill az azt követő vacsorával, azaz július 16-án, szombaton éjfélkor zárul. Ezt követően már nem fogadunk további képeket, de július 20-a szerda délig még van lehetőség a fotók áttekintésére és a kedvencek értékelésére és népszerűsítésére a Facebookon. Ekkor összesítjük az eredményeket, a győzteseket pedig a legrövidebb időn belül értesítjük.

A Porthole és a BCSS közös fotópályázatán bárki részt vehet*, nem csak a hivatalos Kékszalag indulók - készíthetsz képeket kísérő- vagy nézőhajóból, vagy akár a partról is. Egy személy több fotót is küldhet, az egyetlen megkötés, azon túl, hogy a kép témájával kapcsolódjon a Kékszalaghoz az, hogy ne sértse a jó ízlés határait.

Szóval kattints, klikkelj, oszd meg és lájkolj a tabletért!

 * A játékban a Porthole munkatársai nem vehetnek részt.

 

Kapcsolódó oldal: www.bcss.hu