Pedig a rendezőségen nem múlott, de az öreg kaporszakállú semmi szelet sem küldött a Balaton csopaki vízterülete fölé, melynek hatására Czégai László főrendező legalább háromszor befonta ugyan a szemöldökét, de különösebben ez sem segített. A rendezőség - amely kitartóan kereste a megfelelő alkalmat - többször is vízre szólította a mezőnyt, hogy az esetleg jelentkező légmozgásra a lehető leggyorsabban reagálhasson a versenyzőnép; de ennek ellenére futamot rendezni - az egy árván kívül - nem sikerült.
 
 
 
Az idei ENTERPRISE GROUP - CSVI Kupát az ifjúsági versenyzőknél Optimist hajóosztályban a Spartacus Vitorlás Egylet versenyzője, De Jonghe Arthur nyerte. Ifiben második a szintén Szparis Héjja Marcell, harmadik az ifi lány aranyérmet is kiérdemlő fűzfői  Veenstra Csenge. Az ifi lányoknál második Rác Karina (MVM SE), harmadik a Procelero SE versenyzője, Tóth Hanna Panna.

A serdülőknél az aranyérmet Lászlófy Levente (Spartacus Vitorlás Egylet), az ezüstöt Lászlófy Ábel (Spartacus Vitorlás Egylet), a bronzot Izsák Botond (Kereked Vitorlás Klub) vihette haza. A serdülő lányoknál első helyen Litkey Janka (THE), másodikon Novák Dorka (BS-Fűzfő), harmadikon Károlyi Fanni (BYC) végzett.
 
 
 
Laser 4.7-ben a győzelmet Papp Benedek, a Dinghy SC versenyzője aratta le klubtársa, Sövény Ábel előtt. A dobogó harmadik fokára a BYC-es Németh Konrád állhatott.

Azt, hogy a szomszédos csopaki strandon hogyan lehetett kibírni vasárnap szoros testzárásban, üvöltő zenében, azt nem tudom. A vízről meglehetősen aggasztónak látszott a helyzet.
 
 
 
További képek ITT.

Dr. Lászlófy Csaba