Bizonyára sok vitorlázó fogadta már meg egy-egy Kékszalag után, hogy márpedig a következő versenyre csinál valamilyen zeneforrást a hajóra, ami nem csak a hosszúra nyúlt lavórokban jön jól, hanem a strandolós családvitorláztatások alkalmával is jó szolgálatot tesz.

Igenám, de beépíteni egy hi-fi szettet nem egyszerű dolog. A költsége és a kivitelezése is komolyabb felkészülést kíván, na meg aztán a hajó sem feltétlenül alkalmas rá.
 
 

A 80x45 milliméteres hordozható SOUND2GO BigBass XL Plus hangszóróhoz BlueTooth-on keresztül csatlakoztathatunk bármilyen erre alkalmas mobiltelefont, és egyetlen töltéssel akár 8 órán át hallgathatjuk a kedvenc számunkat. Ennél tovább a telefonunk sem fogja bírni, ha csak nincs a hajóban egy USB-s töltő, amiről viszont a hangszórónk ugyanúgy tölthető lesz, mint a telefonunk.
Aki ódzkodik a BT-kapcsolattól, annak 3.5-ös jack kábel áll a rendelkezésére (sima fülhallgató csatlakozó). Nem mellesleg a SOUND2GO hangszórók cseppállóak, azaz nem jönnek zavarba, ha itt ott egy kis vizet kapnak.

A legjobb az egészben az, hogy a BigBass XL Plus azon termékek közé tartozik, amit akár itthon is meg lehet rendelni, hiszen a Maritime hajósbolt foglalkozik az értékesítésével.

A termék a Maritime webshopjából ITT rendelhető meg. 


Jó zenélést!

Szutor Ferenc