Ennek szellemében újult meg az étlap, így felkerült rá Jutka (a konyhafőnök) kedvenc salátája, többek között grillezett sajttal, baconbe tekert aszalt szilvával és virágmézzel, illetve a vegetáriánusok kedvence is újdonság, a sült sajtos rizsgolyó.

Aki ennél tartalmasabbat fogyasztana, talál az étlapon roston csirkét mézes almával, vagy csirkemellet amire mézes kabátot adott a szakács. A klasszikus ízek kedvelői is megtalálják a számításaikat az új fogások között, hiszen kolbászos lecsó és hagymás rostélyos is rendelhető a pincérektől.

És hogy mit együnk az ebéd végén? Mondjuk egy túróbombát vaníliafagyival, vagy házi császármorzsát lekvárral. Persze a nyári melegben a fagylalt is jó választás, amiből mostantól nagy a választék, hiszen a Gelato gombócos fagyijai közül válogathatunk, vagy kérhetünk akár fagylaltkelyhet is. Nagyon finom, én már kóstoltam is!

Mindezt napernyők árnyékában, készséges kiszolgálás mellett, hangulatos környezetben tehetjük, kilátással a kikötőre. Fontos megjegyezni, hogy Porthole kártyával 10% kedvezményt is kapunk!

A Marina Fűzfő túracélpontnak is remek, úgy Porthole kártyával, mint Kikötőlánci tagsággal.

Azt gondolom Merlin sem sértődik meg, ha azt mondom, hogy „Túrázóknak ajánlott”!

A teljes étlap ITT megtekinthető!