Cortina 480 Pilot motorcsónak

Az új Cortina 480 Pilot hajónk, elsősorban azoknak embereknek készült, akik megbecsülik a víz nyújtotta aktív pihenést. Ez a kishajó nem véletlen a horgászok álma, mivel az 1,25 m magas zárt kabin kényelmes szállást nyújt 2 fő részére és a hajó középső részén található pilótafülke széles szélvédőjével még rossz időben is kényelmes hajózást biztosít használóinak.
A Cortina 480 Pilot vízfekvése rendkívül stabil, ezért akár tengeren történő hajózás is különösen biztonságos vele. A hajó megépítésénél a legújabb és legjobb minőségű anyagok lettek felhasználva…

Saver 560 Walk Around

A Saver 560 Walkaround csinos, nagy középkonzolos hajó. Méretéhez képest jókora első és hátsó fedélzete van, és a kormánykonzol kényelmesen körbe is járható. A magas szélvédős kormányállásban dupla, kárpitozott párnás vezetőülés van, mögötte pedig kényelmes padülés, a hajó teljes szélességében, ami napozó ággyá is átalakítható. A hajó orrban pedig a hölgyek kedvence, a nagy napozófedélzet! És ami a legszokatlanabb ebben a méretben: a hajó elejében 2-személyes kis kabin van kialakítva, ággyal. Igény szerint WC is elhelyezhető benne. Elvonulni, átöltözni, pihenni, kiváló. A kabin plexi ajtóval zárható. Magas kapaszkodó korlát, rejtett fürdőlétra, tárolórekeszek biztosítják a kényelmet. Utánfutóval könnyen vontatható, ideális családi, társasági hajó belvizekre és tengeri part közeli hajózáshoz (C-kategória).

Bluestar Smart Motorcsónak

Az Adriai tenger szigetvilágának felfedezésére és sportolásra is egyaránt alkalmas, külmotorral – valamint elektromotorral is – felszerelhető hajó. Olyan természetszerető horgászoknak, vízi embereknek ajánljuk, akik szeretnek kevés üzemanyaggal nagy távokat megtenni, és közben biztonságosan közlekedni a vizen.
A motorcsónak méreténél fogva egyedül is könnyen vízre tehető. Aki szívesen magával viszi a családját egy kis természetjáró túrára, a hajó elejében kialakíthat nekik egy kis napozó ágyat, ahol a család többi tagja is kedvére, kényelmesen pihenhet – miközben Ön a hobbijának hódolhat. Az ágybetét alatt újabb tároló helyet nyerhetünk a piknikhez. Stabil kialakításának köszönhetően, mérete ellenére a test belső fele nem veszi át élvezhetetlenül a motor rezonanciáját

Kenuk, kajakok és csónakok:

Bővebb információ és megrendelés a Maritime Hajósboltban!