A kifejezetten nagy utazósebességű hajók határozottan robusztusak, hajótestüket az extrém folyami és tengeri élményekhez tervezték. A Wellcraft hajóinak innovatív kialakítása és a precíz mérnöki munka eredményeképpen az egyik legismertebb márkává vált a sporthorgász szegmensben is. A Fisherman horgászhajók rengeteg olyan extrával, funkcióval és elektronikai megoldással vannak felszerelve, melyek segítik a sport és hobbihorgászok sikerét és kényelmét.

A Wellcraft idén ősszel, a Cannes Yachting Festival-on mutatta be legújabb modelljét, a Wellcraft 355 motorost, és már jelölték is a 2023 European Powerboat Awards-ra. Arra tervezték, hogy feszegesse a határokat – túl vigyen a horizonton, ahol a víz extrém mély, és ahol az igazi kaland kezdődik. A motoros jacht zárt kabinos és extrém teljesítményre képes, utazósebessége a 100 km/h-t is elérheti. Ezzel a Beneteau és a Wellcraft forradalmian új kategóriát hozott létre: egy igazi adrenalinhajhász, akár távoli úti célok felfedezésére is alkalmas hajót, mely durva tengeri körülmények között is hihetetlenül stabil, miközben magas szintű kényelmet nyújt.

A zárt kormányállást − amely öt személynek nyújt kényelmes ülőhelyet − magába foglaló szalonba két ajtón (a tat felől és jobb oldalról) keresztül lehet bejutni. A robusztus hajó belseje is nagyon tágas, és ugyanolyan igényes, mint az összes Beneteau modellé, teljesen felszerelt konyha, vele szemben étkezős szalon. Az eltolható és felbillenthető ablakoknak köszönhetően a szalon és a kokpit egybenyitható. Az orrfedélzetén háromfős napozóterasz fokozza az utazók kényelmét.

Az új motoros jachton 4 fő számára található alvóhely, az orrfedélzet alatti kabinban franciaágy és zuhanyzós fürdő található.

További info: https://pannonyacht.hu/hajok/wellcraft/