Szerencsére pénteken csodaszép 10 és 20 csomó közötti, viszonylag állandó irányú szélben 4 futam zajlott le. Sportos nap volt! Berecz Zsombi biztos előnye változatlan maradt, egyetlen kreuz szakasz volt, ahol nem ő ért fel a bójához elsőként, itt Demeczky Mihály vert rá 50 métert az egész mezőnyre. A második kreuz végére visszaállt a papírforma és megint Zsombi volt az élen. A nap végére a négy futam után maradt a sorrend az első 2 helyen, a harmadik helyre Pál Gaszton, a negyedikre pedig Lukáts Ákos, Cigi férkőzött be Majthényi Zsombi elé.

Két szeles nap és hat szép, sportos futam után sajnos szélcsendes idők köszöntöttek a résztvevőkre a hétvégén. Szombaton és vasárnap is felcsillant egy-egy halvány remény futam rendezésére, ki is vitorlázott a mezőny a víz közepére, de egy általános visszahívás volt a legtöbb, ameddig a futamok eljutottak.

Így vasárnap délutánra maradt a pénteki sorrend, lefújták a versenyt és megtartottuk az eredményhirdetést. A magyar bajnok - nem meglepő - Berecz Zsombi lett. A junior bajnoki trófeát és vándordíjat Haidekker Elemér vihette ismét haza, master kategóriában Ian Ainslie lett a bajnok, míg grand mastersben Székely Antal, Tonyó, grand grand mastersben pedig Beliczay Tamás kapta az aranyérmet.

Összességében jó hangulatú, sportos - pihenős OB-t fejezett be a finnes mezőny, de a szezonnak még nincs vége, két hét múlva ranglista versennyel folytatjuk Agárdon.

A végeredmény ITT tekinthető meg.