A Balatoni Regionális TDM Szövetség Tihanyban tartott tisztújító közgyűlést. A leköszönő elnökség sikeresnek ítélte meg az elmúlt három évet, elismerve azt is, hogy az új elnökségre számos megvalósítandó feladat vár. A felszólalók külön kiemelték a 2014-ben kétszer is sikerrel megrendezett, nagy médiavisszhangot kiváltó Nyitott Balaton programsorozatot, mellyel új szezonokat teremtenének a Balatonnál a nyári szezon hosszabbítása helyett. Hoffmann Henrik a sokat emlegetett összefogás sikeres példájának nevezte a balatoni tdm szövetség működését.

A közgyűlésen újraválasztották a szervezet eddigi elnökét, Hoffmann Henriket, a Siófoki Fürdőegylet képviselőjét. A két alelnök a balatonföldvári Fekete Tamás és a keszthelyi Tar László lett. Az elnökség tagjai közé választották Tóth Józsefet Balatonfenyvesről, Nagy Miklóst Badacsonyból, Semsei Sándort, a Balatoni Riviéra Turisztikai Egyesület képviselőjét és a balatonfüredi Vászolyiné Dobrosi Ágnest is. A tagszervezetek küldöttei a felügyelőbizottságot is megválasztották.

2015. május 1. és 11. között újra megrendezésre kerül a Nyitott Balaton programsorozat. A tihanyi közgyűlésen erről is döntöttek a küldöttek.