Esemény: Hunguest Hotels Palota Lillafüred-Deboti Vitorlás Hétvége
Jellege: Exkluziv vitorlás esemény
Helyszín: Hámori-tó, Miskolc-Lillafüred
Verseny időpontja: június 11-12
Vendég: Litkey Farkas
Hajóosztály: Optimist, Laser (Sikló)

A Laser, és Optimist versenyzők számára meghirdetett verseny első napján (szombaton) maximum 4 futam kerül lebonyolításra a versenykiírás szerinti „A” (up and down) „B” (régi típusú olimpiai) pályán. A Laser, és Optimist osztályok I-III. helyezettjei díjazásban részesülnek.

A vasárnapi napon a Hámori-tó Zöld szalagjának elnyeréséért szállnak vízre a versenyzők egy túra verseny keretében. Az abszolút sorrendben első versenyző nyeri el a Hámori-tó Zöld szalagját. Az abszolút sorrend mellett a Laser, és Optimist osztályok I-III. helyezettjei is díjazásban részesülnek (további részletek a versenykiírásban).A versenyre korlátozott számban fogadnak nevezést a rendezők (bővebb információ a versenykiírásban olvasható).

Ajánlott szállás: Lillafüred Palotaszálló ****csillagos wellness szálló a Bükk hegységben, egyedülálló panorámával, csodálatos tavi kilátással, vitorlázók és családtagjaik részére egyedi kedvezményes ajánlattal. A kedvezmény igénybevételével kapcsolatban további tájékoztatást a szervezők adnak.

Kiknek ajánlott: elsősorban olyan vitorlázókat várunk, akik luxus környezetben, sok wellnessel, és vitorlázással szeretnék a „nyári szünetet” megkezdeni.

Miben egyedülálló a Palotaszálló Lillafüred-Deboti Vitorlás Hétvége?

Egyedülálló panoráma várja mind a versenyzőket, mind a hozzátartozókat (lásd fenti kép). A szálloda közvetlen közelében található a kikötő, így vízen halasztás nincs. A nézők közvetlen közelből, a tó hosszanti vonalában elhelyezkedő erdővel árnyékolt sétányról
követhetik a versenyt. A szerencsések szobájuk ablakából figyelhetik a tavi történéseket.

Kiegészítő programok hozzátartozóknak

Rövid séta távolságra:

 • Függőkert,
 • Anna-barlang,
 • István-barlang
 • Lillafüredi vízesés,
 • Kisvasút, és a Hámori-tó.


Közepes séta távolságra:

 • Kalandpark,
 • Libegő,
 • Szeleta-barlang.
 • Hosszabb gyalog, és/vagy biciklis túra útvonalak közvetlenül a szálló mellől indulnak (Pl.:
 • Újmassai őskohó, Ómassa, Petőfi kilátó bálvány, Nagymező, Bükk-fennsík).
 • Miskolc rövid idő alatt tömegközlekedéssel, autóval, sőt kisvasúttal is elérhető, ahol szintén rengeteg lehetőség, látnivaló várja az ideutazókat.


További konkrét lehetőségekért érdemes a szervezőket keresni, illetve további kedvcsináló képek találhatóak a Palotaszálló honlapján a galériában is:

http://www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/lillafured/hunguest_hotel_palota/fotogaleria/

Versenykiírás a Deboti honlapján (www.deboti.iwk.hu) és Facebook oldalán (Deboti SE Vitorlázás Miskolc) olvasható május 18-tól.

Kapcsolat:

Májó
Email cím: debotivse@gmail.com
Telefonszám: 703149095
Várunk szeretettel egy exkluziv vitorlás hétvégére!