délelőtt forgolódó északi, észak-keleti széllel köszöntötte a vízre szálló mezőnyt, amiben nagy kihívás volt pályát tűzni, azonban a késő délelőtti órákban nyugati irányúra fordult át a szél és iránya, ereje stabilizálódott, így gyönyörű napsütésben, a Balaton azúr színű vizén, 10-11 csomós szélben sikerült mindhárom futamot megrendezni  a Laser Standard, Radial és 4.7 osztályok számára. 


A versenyzők gondoskodtak az izgalmas futamokról: 

Laser Standard osztályban az összetett legjobb helyezést Scharf Máté (BYC) érte el. A Laser Radial női mezőnyében a görög Basileia Carahaliou bizonyult a legjobbnak, a tunéziai Gmati Ines és a harmadik helyezett Érdi Mári előtt. A Radial férfi legjobbja Tóth Levente, az MVM SE versenyzője lett. 


A Laser 4.7 osztály összetett eredményei alapján a férfiak között Vida Péter (THE-YKA), a nők között Rác Karina (MVM SE) állhatott a dobogó legfelső fokára. 



Természetesen a különböző kategóriákban számos további díj is kiosztásra került, amelyekről a részletes eredménylista ad tájékoztatást. A rendezők ismét a magas szakmai színvonalra törekedtek, amelyhez a Böröcz Bence által vezetett négytagú versenybíróság is hozzájárult. 



Ezúton is köszönjük valamennyi versenyző részvételét, sportszerű küzdelmét és az elért eredményekhez szívből gratulálunk!

Találkozunk jövőre újra Balatonfüreden!