Nyolc hajó egység vett részt a négynapos versenysorozaton. Csütörtökön a 12:00 kor indult első futam, utána ezen a napon még két futam megrendezésére került sor a közepesen gyenge keleti, észak keleti szélben. Pénteken nem volt versenyzésre alkalmas szél, így az egységek a földvári vitorlás telep árnyékos padjain töltötték a kánikulában a napot. Szombaton ismét keletről fújt a szél helyenként 2 BF erősséggel egész délutánig, így négy újabb futamot teljesítettek a résztvevők.

Ezen a napon a Partiszél távol maradt és az első futamban ketten is korán rajtoltak. A keresztbe verések ;s a Benjamin két futam győzelme izgalmas másnapi vetekedést sejtetett. Délután a partra érést követően Süli András támogatásával a megfáradt versenyzők a tradicionális nyílt tűzőn főtt gulyással zárták a napot.

Az utolsó napon vasárnap ismét északkeleti szél fújt, ami lehetőséget adott két futam és egy harmadik rövidített futam teljesítésére. Ezen a napon a Marsal és a Pupi távol maradt és az utolsó futamban az Eqvinoxe korán rajtolt.  Mind három futamban a Fortuna és az Indián szoros küzdelmet folytatott a végső győzelem érdekében, a Partiszél pedig két futam győzelemmel csökkentette hátrányát.

A nyári záró kánikulában, tíz futam összesítése alapján alakult ki a végeredmény. 

Köszönet a tökéletes rendezésért Béci Csapatának Erdős Melindának, Csima Katának, Dániel Gábornak majd Szabó Istvánnak.