Nincs mese, áram kell. Arról megy a hüttő, a mosogatógép, a klíma, 250centis tévé, nem beszélve a jéggépről, a szoláriumról és a botmixerről, nameg a HIFIről.

Na szóval áram kell. Sok. 100 amper pedig nem játék!

Szerencsére volt, aki gondolt erre a problémára, így megszületett a YQ100PLUS adapter!
A Hubbell Marine terméke persze minden funkcióval rendelkezik, amivel egy ilyen eszköz rendelkezhet.
100%-osan pára és esőálló. Távolról is jól látható ledek mutatják a helyes polaritást, robosztus kiképzésének köszönhetően pedig jól ellenáll a balatoni viharoknak (is).
Mind ezek mellett realtív könnyű súlya és kis mérete jól elpakolhatóvá teszi, míg sárga színe a láthatóságról gondoskodik.

Írom, hogy relatív, mert a sajtóanyag is csak ennyit ír... De azért feltételezem, hogy egy 30lábas hajó padládáját úgy pont megtölti, súlya sem lehet több 10 kilónál.

125volttól 250voltig használható, a kábelei pedig cserélhetők a megfelelő parti csatlakozókhoz, tehát ideális a hazai infrastruktúrához. Akár 12.500wattig terhelhető, szóval jut nafta mindennek.

Mondjuk 50A kell neki lábanként, ami, ha jól számolom hozzávetőleg 8db 6 amperos csatlakozóról vehető le, szóval az adott mólón másnak már nem nagyon jut hely, de talán nem is baj, legalább nem zavarja majd őket a visszafogott szórakoztató elektronika csendes morajlása.

Sajnos Magyarországon nem forgalmazzák, de szerencsére az Amazonról beszerezhető potom 3.500 dollárért és további 275 amerikai valutáért házhoz is hozzák.
De hát kinek ne érne meg 1millió magyar forintot, hogy megfelelő és biztonságos csatlakozó!?