Idén 23. alkalommal kerül megrendezésre a Balaton Boat Show, a magyar hajósipar egyik legfontosabb eseménye, az egyetlen vízen és vízparton rendezett hajókiállítás. A helyszín idén is a Kenese Marina- Port, a Balaton egyik legexkluzívabb kikötője. A kiállításon a vitorlás, elektromos és motoros hajók mellett teret kapnak vízi sporteszközök, kiegészítők, alkatrészek, ruházati termékek és ékszerek is – minden a vízi életstílus jegyében!

A szeptemberi seregszemle kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a hajózás iránt érdeklődők vagy hajóvásárláson gondolkodók felmérjék a kínálatot, személyesen találkozzanak a hajóépítőkkel és forgalmazókkal, kiválasszák kedvencüket a kedvezményes őszi ajánlatokból. Nem is nagyon érdemes halogatni a döntést, ugyanis ebben az időszakban érhetők el a legkedvezőbb feltételek új hajó rendelésekre vonatkozóan.

A kínálat idén is széles lesz, a vízen már augusztus elején teltház volt, így számos hajó kerül bemutatásra a parton is. A piac évről évre bővül, közel 20 hajópremier – köztök egy világpremier – várja a látogatókat, de számos új márka is a Balaton Boat Show-t választotta a piacra lépés egyik startkövének. A nagy nemzetközi márkák (Jeanneau, Bavaria, Dufour, Hanse, Beneteau, Dehler) mellett a magyar hajósipar krémje is jelen lesz. Eddig még nem látott mennyiségű elektromos hajó érkezik a kiállításra, és itt tartja világpremierjét a szlovén Greenline cég elektromos hajó családja is, ami igazi szenzáció lesz a környezetkímélő hajózás területén.

A Balaton Boat Show-t a rengeteg látnivaló mellett idén is számos program színesíti. A kikötő bárteraszán egész nap hajós beszélgetések, könnyed témák, zene és jó hangulat pörög a Magyar Tenger – Minden ami nekünk a Balaton online radio show jóvoltából, melyet a kiállítás facebook oldalán is közvetítünk majd.

Kiemelt látványossága lesz az idei eseménynek az idén 50. alkalommal megrendezett Kékszalag történetét bemutató kiállítás, mely a Magyar Vitorlás Szövetség és az Erste Bank jóvoltából érkezik a Balaton Boat Show-ra. Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenyének története korabeli fotókon, legeken és rekordokon keresztül elevenedik meg.

Az idei Balaton Boat Show egyik újdonsága, hogy a kiálítási információk mobil applikáción keresztül is elérhetőek! A Close2U mobilapplikáció letöltésével a kiállítás területén információs üzenetek segítik a tájékozódást, hasznos tudnivalókat, különleges ajánlatok érhetők el a látogatók számára telefonon. Az alkalmazáson keresztül érhető el a látogatói kvízjáték is, melyet helyesen kitöltve értékes ajándékokhoz juthatnak a látogatók.

A Balaton Boat Show weboldalán folyamatosan olvashatók a friss hírek, kiállítói ajánlatok és a programok részletei is. Érdemes szabaddá tenni egy napot szeptember második hétvégéjén, és ellátogatni Balatonkenesére, a Kenese Marina Portba, hogy a Balaton partján élvezzük az ország legszebb hajóinak látványát!


További információk: www.balatonboatshow.hu
www.facebook.com/balatonboatshow