A Vitorlázz Itthon applikáció segíti a magabiztos elindulást a kikötőből, csakúgy, mint a gondtalan navigációt és a biztonságos megérkezést, de akár még versenyezhetünk is ismerőseinkkel a különböző rekordokért. Mindemellett számos vendéglátóhely, szálláshely, hajósbolt, vagy charterszolgáltató kedvezményét is érvényesíthetjük okostelefonunk segítségével.

Mi mindenben lehet hasznos társ a Vitorlázz Itthon alkalmazás:

 Navigál a vízen

Segíti az adott pontra, kikötőbe való navigálást, piros és zöld nyilakkal balra és jobbra, ezzel akár kezdő kormányosok is sokkal könnyebben tarthatják az irányt és megtalálhatják a cél felé a legkedvezőbb irányszöget!

Túrákat javasol

Különböző tematikájú túrajavaslatokból válogat a felhasználó. Legyen szó kilátókról vagy a gasztronómiai különlegességekről. Kifejezetten vitorlázóknak gyűjti össze azokat a helyeket, amelyek közel vannak a kikötőkhöz - az éttermektől a szálláshelyeken keresztül akár a hajójavításig, bérlésig vagy oktatásig.

Bármikor teljesíthető Regattákat ajánl

Az alkalmazásban a központilag feltöltött rekordok listázódnak ki. Ezeket bármikor lehet teljesíteni, nem csak a verseny valós időpontjában.

Mindent elmond a kikötőkről

A célba vett kikötőkről odaérkezés előtt pontosan tájékoztatást ad. Listázza, hogy az adott marina milyen színvonalat nyújt, hány vendég helyet biztosít, de látható a kikötőmester elérhetősége is. Ehhez társulnak még a vízről, levegőből vagy a szárazföldről készült körpanorámás felvételek is.

Hajónaplót vezet

Érdemes a legelső lépésként regisztrálni az alkalmazásban, így az applikáció megtartja a megtett utat, a nyomvonalat, valamint a meglátogatott érdekes helyeket, szolgáltatókat. A hajónaplóban látszanak az időrekordok, így akár ugyanazon útvonal többszöri teljesítésekor saját magunkkal is versenyezhetünk. A hajónapló elemzése hasznos lehet hosszabb túraversenyeken való rekordok nyomon követésére is.

A parton is segít

Legyen szó étteremről, borteraszról, szálláshelyről vagy múzeumról, kilátóról, az alkalmazás eljuttat a legközelebbi kikötőbe vízi navigációval, majd kikötés után parti navigációra vált.

Kedvezményeket érvényesít

Vitorlázz Itthon kártya, vagy virtuális kártyatulajdonosok az applikáció segítségével érvényesíthetik kedvezményeiket a Balaton körül található, több, mint száz elfogadóhelyen.  Egy csokorba vehetőek a kedvezményeket nyújtó helyek is és a Balaton bármely pontjáról könnyedén oda lehet navigálni.

A Vitorlázz Itthon applikáció a Magyar Vitorlás Akadémia turisztikai fejlesztéssorozatának egy újabb fontos mérföldköve, amely az alábbi linkeken tölthető le: 

Vitorlázz Itthon Applikáció Androidra

Vitorlázz Itthon Applikáció iOS

A Felhasználói kézikönyv pedig itt érhető el:

Vitorlázz Itthon felhasználói kézikönyv

Idén januárban indult el a www.vitorlazzitthon.hu turisztikai portál, valamint Vitorlázz Itthon kedvezménykártyarendszer. Az idei nyár derekán a honlap webshoppal és még több kedvezményt nyújtó szolgáltatóval bővült. Az alkalmazás pedig a fent felsoroltakon túl, mindazon szolgáltatásokat biztosítja, ami a honlapon található. Célunk, hogy a turisztikai fejlesztések valóban az aktív kikapcsolódás szerelmeseit, valamint a vitorlázótársadalom tagjait szolgálják, éppen ezért szívesen fogadjuk az észrevételeket a info@vitorlazzitthon.hu emailcímre. Az applikációval kapcsolatos javaslatitokat, véleményeiteket a további fejlesztés érdekében az i.nikl@intermap.hu emailcímre küldjétek el!