Miről is van szó? 

WIFI:

Nem minden eszköz képes internetre csatlakozni mobilneten keresztül. Ezt okozhatja a simkártya hiánya, vagy az adott simkártya szolgáltatójának nemzetközi megállapodásainak hiánya. Mi erre a Smartspot megoldása több mint 130 országban biztosít zavartalan 4G/LTE internetelérést (amennyiben mobilhálózat lefedettségében tartózkodunk és igen Magyarországon is). Nincs extra költség, nem kell a lokális szolgáltatókkal foglalkozunk, hálózatot választanunk, tanulmányoznunk az adatforgalmi díjakat. Egyszerre akár 10 eszköz számára biztosít elérést az internethez, bármerre is fújjon minket a szél.

PowerBank:

Az eszközöknek nem csak internet kell, hanem áram is. 4.700 mAh akkujáról a Smartspot ezt a funkciót is átveszi ha szükséges. A kor elvárásainak megfelelően USB-C csatlakozón keresztül tölthetjük a telefonunkat, tabletünket, okosóránkat.

SecurityCamera:

Ami valóban kiemeli ezt a kis jószágot a hasonló eszközök közül az a kamera. Ha épp nem vagyunk a hajón, akkor is láthatjuk/hallhatjuk, hogy mi történik benne. Mobiltelefonon futó alkalmazás segítségével figyelhetjük az eseményeket a fedélzeten.

Mindez az okosság belefér egy olyan kis eszközbe, amit akár zsebre is tehetünk. Persze az árát is megkérik.

 

200 (bocsánat 199) EUR az alapdíja az okosabbik eszköznek, melyben már van kamera, viszont ebben még nincs adatforgalom. Többféle előfizetési lehetőség közül választhatunk, a sima 5EUR/GB (elég húzós) alapdíjon túl napi, havi éves csomagokat is lehet választani, melyek már kedvezőbb díjakat tartalmaznak.

Annak aki gyakran hajózik határainkon (főleg az EU-s határiainkon) kívül, annak hamar megtérülhet a beruházás!

Bővebb infó itt:

https://www.skyroam.com/eu

 

Videó pedig itt: