Wifizzen ingyen vitorláskikötőinkben- hirdeti a Bahart a bérlőinek szóló tájékoztató anyagokban. Ahol részleteket is elárulnak erről.  Mint megtudtuk a Smartwifi internet szolgáltatást a BAHART bérlői – korlátozások nélkül – térítésmentesen vehetik igénybe egy kártya segítségével. A névre szóló bérlői kártyát BAHART kikötőmesteri irodáiban veheti át az illetékes az idei első kikötő látogatáskor.

A BAHART elmondásuk szerint 2017-től szeretne még többet nyújtani a vitorláshelyek bérlőinek. Ezért minden Smart Wifi bérlői kártya tulajdonos lehetőséget kap, hogy gyors regisztrációt követően további kedvezményes kínálatból válogasson, hogy pontosan mik, ezek azt nem részletezi a társaság, de szerintünk az amúgy is fontosabb infó, hogy a bérlőjük managelheti az általa birtokolt kártyákat, illetve regisztrált készülékeket. Így biztosítva internet hozzáférést annak, akinek csak szeretné.

Ingyen Wifi a hajókon és a közforgalmú kikötőkben is

A BAHART a szezonnyitáskor adott hírt arról, hogy az ide nyár kezdetétől végre minden hajón és közforgalmi kikötőkben ingyen wifit használhatnak az utasok és a kikötőkbe látogatók.  Azaz nem csak az utasok, de a kikötőben sétálok is ingyen használhatják ezt a szolgáltatást.