A nagyhajós versenyzést Dr. Galgóczy Tamással kezdtem a "legendás" Darling típúsú Legendával. Később különböző típusú hajóosztályokat próbáltam ki, mint mancsaft. 

A mai napig a munkám is szorosan kapcsolódik a hajózáshoz, kezdetben itthon dolgoztam apa vitorlakészítő varrodájában, később a sajátomban. Lehetőségem nyílt kilátogatni és tapasztalatot szerezni az Elvström dániai és a Sobstad norvégiai műhelyében. Szakmai szempontból szerencsésen alakultak a dolgaim. Sikerült a North Sails európai központjában, Dániában folytatni a vitorlakészítést, amíg angol kézbe nem került a cég, így jutottam Angliába és az ottani North-nál dolgoztam éveken keresztül. Rengeteg élménnyel és szaktudással gazdagodtam. Többek között részt vettem az America’s Cup, Volvo Ocean Race, TP 52 világhírű versenyek vitorláinak elkészítésében. Volt alkalmam a Balti-tengeren, a La-Manche csatornán és a Karib-tengeren is vitorlázni.

Hazatérésem után szintén a vitorlázással kapcsolatos, de egy kicsit más jellegű munkát vállaltam. Sportszervezőként a Fenyves Yacht Clubban vitorlás versenyeket, felnőtteknek vitorlás-és kisgéphajó tanfolyamokat, gyerekeknek pedig vitorlás táborokat szervezek.

Jelenleg hobbi szinten túravitorlázásokban veszek részt legfőképp a családommal, alkalmanként nagyhajós versenyekre is járok a Balatonon.

A vitorlázásban a víz csobogását, a szelet, a napfényt, a nyugalmat szeretem. A legmaradandóbb emlékek közül örök marad az izgalom, a rettegés egy éjszaka a Kékszalagon iszonyatos viharos időben. Dániában pedig az a karácsonyi vitorlázás, ahol a North cég vezetőségét is legyőzve elsők lettünk a csapattal.

Most érett meg bennem az elhatározás, hogy nemcsak szervezni, hanem oktatni is szeretném a vitorlázást. A vitorlás edző szakot idén tavasszal fejezem be a Testnevelési Egyetemen. A gyerekek lelkesedése, a szülők biztató hozzáállása és nem utolsósorban igénye a nyári vitorlás táborok szervezésére nagy mértékben doppingol. 

Különleges sportnak tartom a vitorlázást, szerencsésnek érzem magam, hogy kiskorom óta részese lehetek ennek a sportágnak. Speciális női probléma szerintem a ruházat, de az elmúlt években ez sokat fejlődött, így a lányok már nincsenek kiszolgáltatva a szélsőséges időjárási viszonyoknak. A speciális ruházat megfelelő komfortot és védelmet nyújt ma már nekik is.