A Women On Water Hungary szervezetben fontosnak tartjuk, hogy megmutassuk, hogyan vitorláznak az igazi nők! Biodíszlet és horgonyfotók helyett a Ti WOW pillanataitokra vagyunk kíváncsiak! Keressétek elő régi vitorlás képeiteket, kedvenc versenyképeiteket, és osszuk meg egymással, idézzük fel ezeket a felejthetetlen pillanatokat! Sőt, most ezekkel a fotókkal nyerhettek is, ugyanis játékra invitálunk benneteket a WOW Nyár 2020 programsorozat keretében.

Ahhoz, hogy részt vegyetek a WOW pillanatok fotó játékban töltsetek fel egy nyilvános fotót vagy videót Women On Water - Nők a fedélzeten témában egy képet Instagramra, amin a fedélzeten vagytok, vagy egy vitorlázós képet, amit ti készítetettek a témában. Használjátok a #wowpillanatok hashtaget, hogy megtaláljuk a fotótokat!

ha nem nyilvános a profilod vagy nincs instagram oldalad, közvetlenül a játék oldalán is feltöltheted a képet a WOW facebook oldalon ITT:

https://www.facebook.com/womenonwaterhungary/app/36495350702/

MObilrol itt érhető el:  https://woobox.com/zmzord 

A képekre szavazni is itt lehet majd. Innen meg tudod osztani a saját facebook oldaladra is és kérd ismerőseidet szavazzanak rád, hogy végül Te legyél az, aki majd a csúcskatamaránokon vitorlázhat! 

 

Az élmények megosztásáért cserébe szuper vitorlás cuccokat és egyedi vitorlás élményeket nyerhetnek a legsikeresebb képek feltöltői - az Optimistesek pedig külön díjakban is részesülnek!

 

A kezdeményezés partnerre talált a Monautix Kft.-ben, a Rooster vitorlás márka hazai forgalmazójában, és mellénk álltak a legjobb csapatok, az itthon frissen formálódó Decision 35 katamarán flotta egységei és legjobb kormányosai is! Nekik köszönhetően a Women On Water Hungary játékában most technikai felsőket és D35 élményvitorlázást lehet nyerni olyan csapatokkal, mint a Litkey Farkas kormányozta PreVital, a tavalyi Kékszalag győztes Racing Django és az új D35 versenyző MKB-Prospex Team.

 

OPTIMIST kategóriában különdíjat is hirdetünk! 

A legjobb Optimistes képek feltöltői különdíjban részesülnek: a nyerő élmény itt is egy vitorlázás, ezúttal a New Black Jack D35 fedélzetén, amit Virág Flóra fog kormányozni, valamint a nyertes egy Limited Edition Rooster nyakvédővel is gazdagabb lesz - további nyeremények egy WOW edition OP ponyva és egy WOW x Gottifredi Maffioli OP shot is a Quantum Sails Hungary és a Lakepro Rigging jóvoltából.

Érdemes több képet is feltölteni, hiszen nem csak a végeredmény számít, hanem időszaki nyerteseket is hirdetünk. A játék időtartama alatt 4 alkalommal időszaki 1. helyezett győzteseket is hirdetünk. Az adott időszakban feltöltött és az adott időszak végéig a legtöbb like-ot begyűjtött fotó tulajdonosa egy WOW x Rooster mentőmellényre húzható BIB-et nyer! 

 

További részletes információ a Játékszabályzatban.   

https://www.facebook.com/notes/women-on-water-hungary/wow-pillanatok/178952090282403/



A feladat tehát: felkutatni a legkedvesebb emlékeket, legviccesebb vagy éppen legsportosabb vitorlázós fotókat Women On Water témában, és feltölteni az Instagram posztba a #wowpillanatok hashtaget használva, vagy a játék oldalára közvetlenül ITT:

https://www.facebook.com/womenonwaterhungary/app/36495350702/



A WOW Nyár 2020 keretében további izgalmas programokkal is készülünk nektek – kövessetek minket Facebookon és Instagramon is, valamint csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz és legyetek Ti is a magyar vitorlázónők, a WOW közösség tagjai!


-----------------------------------------------------------

A játék menetéről röviden az alábbiakban, hosszabban a LINKEN található játékszabályzatban olvashattok.

 

Hogyan működik a játék, és hogyan vehetsz részt benne?

  1. A játék 2020. júlis 8-tól augusztus 31-ig tart.

  2. Tölts fel „Women On Water – Lányok/nők a hajón” témában egy rólad készült, vagy a témában általad készített fotót az Instagramra posztban! (NEM storyban!)

  3. Használd a #wowpillanatok ÉS!! a #roostergirls hashtag-eket!

  4. A képek amellett, hogy a saját oldaladon megjelennek, feltöltődnek a WOW Hungary facebook oldalán is a játék aloldalára, és itt gyűjtik az összes like-ot, amit a kép az instagramon kap a barátaidtól, vagy azoktól, akiknek tetszik.

  5. Erről az aloldalról a facebookon is megoszthatod újra és újra a már feltöltött fotódat, hogy minél több szavazatot gyűjts. 

  6. Fontos! A facebookra direktben feltöltött fotó nem tud részt venni a játékban! A fotót az instagram oldaladra kell feltölteni, vagy ha nincs instagram oldalad, akkor a játék oldalára a https://www.facebook.com/womenonwaterhungary/app/36495350702/ címen.  A fotó innen betöltődik a játék WOW Hungary oldalon található aloldalára, ahonnan meg tudod osztani te is a saját facebookon profilodon, hogy szavazni tudjanak rá ismerőseid.

  7. Érdemes több képet is feltölteni, hiszen nem csak a végeredmény számít, hanem időszaki nyerteseket is hirdetünk.

 

NYEREMÉNYEK:

 

Időszaki nyeremények:

A játék időtartama alatt 4 alkalommal időszaki 1. helyezett győzteseket is hirdetünk. Az adott időszakban feltöltött és az adott időszak végéig a legtöbb like-ot begyűjtött fotó tulajdonosa egy WOW x Rooster mentőmellényre húzható BIB-et nyer!

Időszakok: T1: 2020. július 8-19. // T2: 2020. július 20- augusztus 2. // T3: 2020. augusztus 3-16. // T4: 2020. augusztus 17-31.



Fődíjak:

A teljes időszak végén a 3 legtöbb szavazatot elért fotó feltöltői nyereményben részesülnek.

1. helyezett – 1 db ROOSTER x WOW technikai felsőt és egy élményvitorlázást nyer a 13-szoros Kékszalag győztes Litkey Farkassal a PreVital D35 katamaránon.

2. helyezett – 1 db ROOSTER x WOW technikai felsőt és egy élményvitorlázást nyer az 51.  Kékszalag győztes hajó, a Racing Django D35 katamarán fedélzetén a hajó csapatával.

3. helyezett – 1 db ROOSTER x WOW technikai felsőt és egy élményvitorlázást nyer a Kaiser Kristóf kormányozta MKB-Prospex D35 katamarán fedélzetén.

 

Optimist különdíj:

A legsikeresebb Optimist témájú képeket feltöltő játékosoknak különdíjat osztunk. 

1. helyezett - 1 db LIMITED SERIES ROOSTER/MONAUTIX UV NECK SLEEVE arc és nyakvédőt, valamint egy élményvitorlázást nyer a Black Jack D35 katamarán fedélzetén Virág Flóra kormányzásával.

2. helyezett – 1 db WOW OP ponyvát nyer a Quantum Sails Hungary jóvoltából.

3. helyezett – 1 db WOW x Gottifredi Maffioli OP shot-ot nyer a LakePro Rigging jóvoltából.

 

További információ a Játékszabályzatban.   

https://www.facebook.com/notes/women-on-water-hungary/wow-pillanatok/178952090282403/

Mobil elérés:  https://woobox.com/zmzord