A NAU330 osztály folyamatosan bővíti tagjai körét, így az utánpótlás mellett lehetőséget biztosít a női vitorlázók nagyobb létszámban történő bevonására is. Öröm számunkra, hogy tagjaink egy népes, a versenyzés tekintetében igen aktív flottához tudnak csatlakozni.

A partneri együttműködés első eseményei a 2020. augusztus 27. és 30. között a Spartacus Vitorlás Egylet rendezésében zajló Országos Bajnokság keretein belül kerülnek megszervezésre. Az idei, későn indult szezon ugyan kevesebb lehetőséget teremtett a felkészülésre, ám ennek ellenére az aktív egységek már több pályaversenyt is maguk mögött tudhatnak. Szoros, kiegyenlített küzdelmekre, éles csatákra lehet számítani a tíz futamosra tervezett bajnokságon. (A versennyel kapcsolatban részletes információk a NAU330 OB Facebook oldalán olvashatóak: https://www.facebook.com/NAU330/).

A Kékszalagon indult kezdeményezést folytatva nevezéskor WOW magenta zászlót és matricát adunk át a versenyzőknek, arra buzdítva a csapatokat, hogy viseljék a zászlót hajójukon, így mindenki számára látható lesz, hogy a nevezett egységben női csapattag is küzd a bajnokság során. 

Augusztus 29-én, szombaton a futamok után a versenyen részt vevő lányokat szeretettel várjuk egy közös WOW koccintásra a Spariban, ahol egy Horizont Sailor Belle sör mellett tudunk beszélgetni a NAU330 osztály és a bajnokság aktualitásairól, valamint a WOW közösség céljairól, programjairól.

A NAU330 OB-n a WOW különdíjjal és tárgyi ajándékokkal is jutalmazza a legeredményesebb női versenyzőket. Az eredményhirdetés során átadásra kerül WOW póló, Sara Beauty SPA/Perfect Nails ajándékutalvány, illetve design-os Quantum Sails sál/fejpánt is.

 

Az együttműködés második eseménye is izgalmas lehetőség lesz az érdeklődök számára: 2020. szeptember 12-én közös WOW-NAU330 nagyhajós tréninget tartunk a Kenese Marina Port-ban. Az edzőnap célja, hogy a résztvevők betekintést nyerjenek a nagyhajós versenyzés alapjaiba az egyik legnépesebb hajóosztályban. Külön megtiszteltetés, hogy a tréning szakmai vezetője hazánk egyik legsikeresebb vitorlázója, Rauschenberger Miklós lesz, aki számos hazai és nemzetközi hajóosztályban kiemelkedő eredményekkel bír, 2019-ben pedig a Kicsim csapatával NAU330 bajnoki címet is szerzett.

A rendezvény részletes programja és a jelentkezés módja a jövő hét folyamán a WOW és a NAU330 felületein lesznek elérhetőek.

Mi izgatottan várjuk a következő napokat és reméljük, hogy minél többen részt vesztek majd a WOW és a NAU330 osztály közös eseményein!

 

Jó szelet, jó versenyzést kívánunk mindenkinek – és hajrá, lányok!