A rendezvény tervezett programja:

8:45                 találkozó a Kenese Marina-Portban

9:00- 10:00      nagyhajós alapok áttekintése, megismerése, hajók felszerelése, csapatok beosztása

10:00 – 13:00  vitorlázás

13:30               tapasztalatok megbeszélése, közös ebéd a Hotel Marina Port Nádas Grill éttermében

A program vitorlázás része támogatóinknak köszönhetően ingyenes, de regisztrációhoz kötött, az ebéd költségtérítés mellett vehető igénybe. A tréning korlátozott résztvevő számmal indul, így a jelentkezés során figyelembe vesszük a jelentkezési sorrendet és a részvétel motivációját.

Ha vitorlázó lány/nő vagy és szeretnél részt venni a programon, küldj e-mailt az info@womenonwater.hu címre, amiben leírod néhány mondatban, hogy miért szeretnél részt venni az eseményen.

A jelentkezéseket 2020. szeptember 10. csütörtök délig tudjuk fogadni.

FONTOS:
Amennyiben az időjárási körülmények nem teszik lehetővé az esemény megtartását, fenntartjuk a jogot annak törlésére vagy másik időpontban történő megtartására.

 

A NAU330 osztály folyamatosan bővíti tagjai körét, így az utánpótlás mellett lehetőséget biztosít a női vitorlázók nagyobb létszámban történő bevonására is. Öröm számunkra, hogy tagjaink egy népes, a versenyzés tekintetében igen aktív flottával ismerkedhetnek meg!

Köszönjük a NAU330 osztály, a Kenese Marina-Port és a BYC 1912 támogatását a nagyhajós tréning megvalósításában, valamint a WOW NYÁR főtámogatójának, a LifeTV-nek hozzájárulását!

Csatlakozzatok hozzánk egy újabb közös vitorlázásra, és legyetek velünk egyre jobbak!