2 hónapon keresztül zajlott a verseny a szavazatokért: a játékban résztvevők „Women On Water – nők a fedélzeten” témában nevezhettek fotókat és videókat a WOW Pillanatok játékba. „Amikor meghirdettük a játékot, nem számítottunk ekkora lelkesedésre és érdeklődésre: augusztus 31-ig közel 70 fotóval neveztek a játékra, a képekre összesen 29 345 szavazat érkezett, és a játék oldala a feltöltött képekkel összesen több mint 41 ezer megtekintést ért el! Ezek kiemelkedően magas számok, ami egy nagyon aktív női közösséget mutat” – mondta el Rápolthy Edit, a Women On Water Hungary társalapítója.

A kezdeményezés partnerre talált a Monautix Kft.-ben, a Rooster vitorlás márka hazai forgalmazójában, és mellé álltak a legjobb csapatok, az itthon frissen formálódó Decision 35 katamarán flotta egységei és kormányosai is. Nekik köszönhetően a Women On Water Hungary játékában a legsikeresebb képek feltöltői technikai felsőket és D35 élményvitorlázást nyertek olyan csapatokkal, mint a Litkey Farkas kormányozta PreVital, a tavalyi Kékszalag győztes Racing Django, az új D35 versenyző MKB-Prospex Team, vagy az idei 2. helyezett Team Black Jack csapata.

 

A játék keretében 4 időszaki és 3+1 összetett győztes nyert ajándékokat:

 

Időszaki győztesek:

Potsubay Katalin, Gyenei Gyöngyvér, Lukácsy Blanka és Kiss Pál

Nyereményük egy-egy WOW x Rooster egyedi mentőmellényre húzható BIB, a Monautix Kft. felajánlásából

Az időszaki nyertes fotók az alábbiak:

 

A három legsikeresebb fotó összetettben:

Az első helyezett Greff Magdolna az alábbi videóval, melyre 6 764 szavazat érkezett.

A legtöbb szavazatot elért nevező a női vitorlázás témáját Samantha Davies, híres offshore vitorlázó nőről és hajójáról az Initiatives-Coeur-ről készült Technic Lego összerakásából készült videón keresztül dolgozta fel. Sam Davies ezzel a hajóval vág neki a Vendée Globe 2020-2021-es versenyének. A versenyen egyébként 6 nő skipper indul majd a Föld körüli szóló vitorlás útnak.

Az első helyezett nyereménye egy WOW x Rooster technikai felső és egy vitorlázás Litkey Farkassal és csapatával a PreVital D35 katamarán fedélzetén.

 

A második helyezett Gyenei Gyöngyvér egy, a 2020-as Fehér Szalagon készült fotóval, mely a Rozália fedélzetén hajózó hölgyeket ábrázolja. A fotóra 6 089 szavazat érkezett, nyereménye pedig egy WOW x Rooster technikai felső és egy vitorlázás a tavalyi Kékszalag győztes Racing Django D35 katamarán csapattal.

 

A harmadik helyezett Bíró Eszter 3 363 szavazattal, mely az általa feltöltött Laser-es, kishajós képre érkezett. Nyereménye egy WOW x Rooster technikai felső és egy vitorlázás az idei Kékszalag 3. helyezett MKB-Prospex Team D35 katamarán csapattal.

 

A játékban Optimist különdíjat is hirdettünk, melyre mindössze két pályázat érkezett, így a nyertesek:

1. helyezett: Fabók Csilla, nyereménye egy vitorlázás a New Black Jack D35 fedélzetén, amit Virág Flóra fog kormányozni, valamint egy Limited Edition Rooster nyakvédő


2. helyezett: Fehér Boróka, nyereménye egy OP ponyva a Quantum Sails Loft felajánlásából

 

A díjak átadására egy kerekasztal beszélgetésekkel egybekötött eseményen kerül sor a Balaton Boat Show szombati napján 14:00 órától. A kerekasztalok első részében „Nők, sport, család, profi és szabadidős sport” témákban beszélgetünk többek között Jakabos Zsuzsa olimpikonnal, Walter Adrienn autóversenyzővel és további meghívott vendégekkel. A program második felében pedig “apamondta” témakörben hajós és nem hajós sportoló apákkal beszélgetünk „Sport, család, generációk” témákról a Balaton Boat Show BMW Leier Autó bárteraszon.

 

Az eseményre szeretettel várunk mindenkit!

 

A regisztrált WOW tagoknak 1 fő részére ingyenes belépést biztosítunk a szombati napon a programra: kérjük, hogy igényeteket szeptember 3-án 18:00 óráig jelezzétek e-mailen az info@womenonwater.hu címen!