A 420-as osztály bajnoka a Litkey Janka, Érdi Hanna (THE-YKA) egység lett, méghozzá teljesen megérdemelten. A Szűcs Benedek, Batiz Ábel (THE-YKA)  kettős végzett a második helyen, míg a szintén THE-YKA színekben vitorlázó Benyó Máté, Horváth Ákos páros vehette át a bronzérmet.

Laser hajóosztályban Vadnai Jonatán (BYC) lett az első, testvére Vadnai Benjamin (BYC), és ahogy a 420-as osztályban a THA-YKA egyesület tarolt, úgy a Laser osztályban a BYC-nél maradt az összes érem, ugyanis a harmadik helyen Zink Leon Miklós zárt, aki szintén a rendező egyesület versenyzője.

A Laser Radial mezőny győztese a görög Basileia Carahaliou lett, Sellei Bence (BYC) és Kovács Attila (MVM SE) előtt, míg áll a Laser 4.7 hajóosztályban a BYC versenyzője, Nagy Bendegúz lett a magyar bajnok, csapattársai Sigmond Soma és Szokody Olivér előtt.

A 29er Grand Prix-t a Jeney Máté, De Jonghe Artúr (SVE) kettős nyerte, Kis-Szölgyémi Luca és Ugron Hanga (KEREKED) állhatott fel a dobogó második, míg Balázs Zétény és Csák Máté (KEREKED) a harmadik fokára.

A Rooster-Monautix Laser és 420 Nyílt Országos Bajnokságon, valamint 29er Grand Prix versenyen öt hajóosztályban több mint százhúsz fiatal küzdött csütörtöktől vasárnapig a dobogós helyezésekért.

Részletes eredmények: https://bit.ly/3iBM5gV