Az Elliott 770 flotta tagjai évről-évre nagyobb hangsúlyt fektetnek a pályaversenyzésre. A 2020-as one design pályaversenyek végül kivétel nélkül megrendezésre kerültek, amin szép számmal jelentek meg a legvidámabb barakk tagjai. A versenyeink egyre kiegyensúlyozottabbak, sokan ünnepelhették első futamgyőzelmüket, dobogós helyeiket.  

A Bajnokság igazi ki-ki meccseket hozott körbeverésekkel, kiélezett küzdelmekkel. 2 futammal a vége előtt még 5 egységnek volt esélye a dobogó legfelső fokára felállni. Ebből 4 hajó egy ponton belül állt! Aki nem hiszi, olvassa el flottatársunk színes-képes-humoros beszámolóját.  

Vigyázat, Spoiler! Végül a Forza nyert a VuvuzElla és a Pegazus előtt. A flotta kiegyensúlyozottságát bizonyítja, hogy az OD-Trophy összetett első két helyezettje végül leszorult a dobogóról.  

Igazi baráti közösség a miénk. Mindenki ismer mindenkit. A vízen és a parton egyaránt parádés a hangulat. Az évet nagyszabású kerti partival búcsúztattuk. Flottakapitányunk csodálatos versbe foglalva adta át a 2019-es év ranglista győztes egységének, az Il Gatto-nak járó vándorkupát. ÉLJEN!  

Az Elliott 770 flotta úgy döntött, hogy 2021-ben a saját kezébe veszi a sorsát és a nyugati medencében rendezi meg a kihelyezett bajnokságát. Balatonszemes vagy Balatonföldvár az úticél. Színvonalas vízi rendezés mellett a méltán híres Elliott-catering újraélesztésére törekszünk. Családias környezetben, saját csocsó-, és ping-pong asztallal, jelentős mértékű hűtő-kapacitás mellett várjuk a régi és új egységeket.      

Az Elliott 770 egy igazán jó választás. One design versenyhajó felhúzható tőkesúllyal, tágas kajüttel a családi túrázáshoz. Gyertek, csatlakozzatok hozzánk! Mi minden segítséget megadunk, hogy hamar felérjetek az élmezőnybe, illetve örömmel tanulunk tőletek. Legrosszabb esetben „csak” jól fogjuk magunkat érezni vitorlázás közben.  

Szöveg: Koncz Ádám