A Women On Water Hungary idei első, a vitorlás tudás fejlesztését célzó programja június 20-án a kishajós ismeretek megszerzésében, felelevenítésében segíti a WOW tagokat - ez alkalommal többféle hajó fedélzetén. A program során a reggeli felkészülést követően 2 és 3 személyes dinghyket lehet kipróbálni egy up&down pályán zajló edzés keretében. A hajókkal való ismerkedésben partnerek a helyszínt és a hajókat biztosító Balatoni Yacht Club 1912, a Flaar Boats, az RS Sailing, a rendezést támogató Magyar Vitorlás Szövetség, valamint az Alsóörs Marina ALMA Étterme.

 

Júniusban a vitorlás programokon túl a WOW bőrünk egészségének megóvását helyezi a középpontba a La Roche-Posay szakmai támogatásával. A hónap során feltérképezik, milyen kérdések foglalkoztatják leginkább a vitorlázókat a napsütés és annak káros hatásai kapcsán, majd bőrgyógyásszal készített interjú keretében igyekeznek ezeket meg is válaszolni. A témához kapcsolódó cikkek a www.womenonwater.hu oldalon találhatók.

2021. június 20-án Alsóörsön, a WOW kishajós tréninggel párhuzamosan, 10-16 óra között, a helyszínen felállított szűrőponton a bőrgyógyász szakemberek konzultációra és anyajegy vizsgálatra fogadják az érdeklődőket, akik La Roche Posay Anthelios termékminta ajándékot is kapnak. A szűrővizsgálat minden vitorlázó számára igénybe vehető, de előzetes regisztrációhoz kötött, ami az alábbi linken tehető meg: https://wow-laroche-posay.booked4.us/public/

 

Kiemelt program a Women on Water Hungary számára a lehetőség teremtés a versenyzésbe történő bekapcsolódásra, a tudás fejlesztésére. Ennek egyik első lépéseként jött létre egy megállapodás a megújult Bahart Regatta szervezője és a WOW között. Az első forduló 2021 június 26-án kerül megrendezésre Balatonföldváron, a verseny keretein belül pedig ezúttal a női vitorlázókra irányul a reflektorfény. A rendező Yacht Charter Guru és a Women On Water Hungary együttműködésének köszönhetően, a Clinique támogatásával most pályázni is lehet a hölgyeknek a versenyen való részvételi lehetőségre. A pályázat célja a vegyes csapatok népszerűsítése, a vitorlás versenyzés iránt érdeklődő lányok/nők számára lehetőségek teremtése a gyakorlásra, versenyzésbe történő bekapcsolódásra. A Bahart Regatta amatőr túraverseny sorozat pedig kiváló alkalom a versenyzéssel ismerkedők, tudásukat fejleszteni vágyók számára a versenyzési tapasztalat és rutin megszerzésére.

Legyél Te a 4 szerencsés egyike: nyerd meg az egyik, Bahart Regattán induló hajó csapatában való részvétel lehetőségét, egy WOW pólót és egy 40.000 forint értékű Clinique ajándékcsomagot!

A pályázat részletei, és a jelentkezés feltételei ITT olvashatók, jelentkezési határidő: 2021. június 20. 9:00 óra

 

Csatlakozz a Women On Water Hungary közösséghez! A tagsági regisztráció ITT található.

Fotók: 
Bahart Regatta / Wéber Viktor
WOW / Török Brigi