Az első napi futamok után ugyanis kulináris és kulturális „sokk” fogadja majd a résztvevőket. A kellemes vacsora előtt és alatt bárki megtekintheti majd Debreczeny Zoltán veszprémi festőművész nyitott tárlatát, ahol kiderül majd, hogy milyen sokféle módon lehet az ember érdekes vagy furcsa, vagy mennyi találkozási lehetőséget kínál az udvar, az utca, egy tér, vagy egy koncert.

Apropó koncert: a déli partiaknak nem kell attól tartania, hogy a Balaton Sound hangerejéhez hasonló dübörgéssel tombolnak majd a vitorlázók Csopakon, de az biztos, hogy a The BLUESBERRY Band koncertje olyan hangulatot teremt majd a kikötőben, ami felejthetetlenné teszi az estét. Erre garanciát jelentenek azok a világslágerek, melyeket a zenekar tagjai saját felfogásban, újra értelmezve adnak majd elő.

 

Persze az nem lehet kérdés, hogy a hétvége sava-borsa a vízi program lesz. A szervezők ragaszkodnak a hagyományokhoz, így ezúttal is trapéz pályát tűznek majd a mezőnynek. Az első futamok rajtja – mindkét napon – 10:00 órára van tervezve, de minden fontos információ megtalálható a versennyel kapcsolatban itt:

https://mvszhirdetotabla.hu/egis-kupa-2023

 

A 11mOne Design, Nau 370 Run,SudárSport,X-35,Dolphin Hungary hajóosztályok számára ranglistaverseny lesz a Subaru Egis Kupa és öt futamon dőlnek majd el a helyezések.

A nevezési csomag ezúttal is tartalmazza majd a nagyon sok kikötőben és versenyen feltűnő „Subarus pólót”, így bár nagyon kevés olyan vitorlázó van, akinek nincs még ilyen pólója, de most azoknak is lehet, akiknek eddig nem volt.

 

További információk:

www.hunsail.hu

https://www.facebook.com/EGISKUPACSOPAK/

www.bluesberry.hu

http://www.iraskep.hu/index2.php