WinddanceA fiú egységeket is maguk mögé utasítva állhattak fel a lányok a dobogó legmagasabb fokára, miközben a legjobb női egységnek járó címet is megkapták.

Váltakozó irányú és erejű szél jellemezte a magyar bajnokságot
Hat hajóosztályban - 470, 420, Laser radiál, Laser 4.7, Cadet és Optimist - 220 versenyző állt rajthoz augusztus 24-29. között a Velencei-tónál rendezett Serdülő, Ifjúsági és Junior Országos Bajnokságon. Az ünnepélyes megnyitó és kormányosi értekezlet után az egyre élénkülő, közepes erősségű, északias szélben kezdte meg a küzdelmet a magyar vitorlázás utánpótlás mezőnye. Az egész regattát igazi agárdi időjárás, azaz változó irányú és erejű szél jellemezte, így a fiatal versenyzőknek nehéz pályákat kellet teljesíteniük.
 
Jöhet a folytatás az olimpiai hajóosztályban
Az egész éves munka és töretlen kitartás meghozta a sikert a Winddance Sailing Team számára. Péch Fanni és Héjj Eszter megkoronázta pályafutását a 420-as hajóosztályban egy magyar bajnoki címmel. „Sokat jelent számunkra, hogy megnyertük a magyar bajnoki címet, megérte küzdeni és hinni a sikerben. Ez az eredmény azonban arra ösztönöz bennünket, hogy a jövőben még nagyobb erőbedobással folytassuk felkészülésünket" - mosolyog Fanni és Eszter. A szakma pedig kíváncsian várja a folytatást, hiszen az ifjú hölgyek jövőre már az olimpiai 470-es kategóriában versenyeznek majd.