Lassan elkerülhetetlenül ránk köszönt a szezonzárás: a hajókat kidaruzzuk, hogy aztán bakokra pakolva várjuk az első tavaszi napsütést. A holt szezonban így különösen ránk fér, hogy legalább gondolatban a vízen legyünk. Ez az igény hívta életre a Hajós történetek elnevezésű cikkíró pályázatunkat, melynek célja, hogy az őszi-téli hónapok alatt felidézzük és megosszuk a közösséggel legkedvesebb, vitorlázáshoz kapcsolódó sztorijainkat

A szabályok egyszerűek. Küldd el számunkra kedvenc történeted - jöhet bármilyen, a hajózáshoz köthető téma, és bátran felelevenítheted régebbi emlékeidet is. A cikk ne legyen hosszabb 5000 karakternél, de örömmel vesszük, ha mellékelsz hozzá egy-két fotót is. Novembertől kezdve egészen márciusig Portálunkon egymás után közzétesszük a beérkezett írásokat, melyeket oldalunkon a szokásos módon - egy hétig - lájkolhattok. Minden hónapban a legtöbb szavazatot kapott cikkeket megjelentetjük a nyomtatott Porthole magazinban is.

A közösség elismerésén túl természetesen nem maradnak el az értékes nyeremények sem. A játék végén a vitorlás társadalom elismert alakjai alkotta zsűri (Igaly Csilla, Tuss Miklós, Visy László) választja majd ki az összes cikk közül a legjobbakat. A fődíjak között lesz egy tablet pc is, de számíthatnak meglepetésre a havi győztesek is. 

 

Nos, neked mi a kedvenc hajós történeted? Oszd meg velünk, és nyerj! 

porthole@porthole.hu

http://porthole.hu/bekuldes

Játékunk támogatója a Fujitsu