Feltett szándékunk az új típust flottává, majd osztállyá fejleszteni. Ennek érdekében már építjük a harmadik egységet, melyet nyár elején kívánunk vízre bocsájtani.

Természetesen a már remekül fungáló Nautic Osztály is szaporodik, új csapatok szállnak be a 2012-es verseny sorozatba.

Mivel elég sok Nau szeli a habokat (már tíz év is elmúlt felettük) beindítjuk a cég karbantartási üzletágát, melynek célja a hajók folyamatos, jó állag és érték megőrzése.Tekintettel arra, hogy a Nautic hajók jellemzően sokszorosát vitorlázzák mint az átlag teljesítmény, jól esik a Gazdáknak az odafigyelés.

Ezek a céljaink a most következő szezonra.

 

Kapcsolódó cikkek:

Szezonkezdő körképünkben szeretnénk bemutatni a hazai vízeken versenyző profi, és kevésbé profi csapatok felkészülését, terveit a 2012-es szezonra.

Te is benne vagy egy csapatban? Várjuk írásodat arról, hogy milyen volt a 2011-es évetek, milyen versenyeken szeretnétek elindulni 2012-ben, hogy mivel tuningoljátok a hajótokat, hogyan sikerült a téli felkészülés, hogyan változott a csapat. Nyugodtan megemlítheted a szponzoraid nevét is, ha abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy támogatnak! A beküldés menüpontot használva, vagy e-mailben a porthole@porthole.hu-címre is elküldheted írásodat. Ne felejts el néhány képet is csatolni.

Soponyai Géza