Az élő közvetítés motorcsónakról és repülőgépről mutatja majd a rajt pillanatait, és a keleti medence történéseit. A Netlive most debütáló rendszere azoknak is segít átélni az izgalmakat, akik személyesen nem lehetnek jelen a versenyen.

 Az élő közvetítést a www.netlive.hu -biztosítja.

Amennyiben nem sikerül kapcsolódni (Application rejected connection), akkor az aktuális nézőszám meghaladja a beállított 10 000-es határt, úgy ez a HD minőség újabb nézők számára már nem lesz elérhető. Ebben az esetben kérjük nézze közvetítésünket ezen a linken. A nézőszám folyamatosan változik, ezért később érdemes visszatérni ide, a jobb minőségű képhez.

Kameraváltás, helyszínváltás alkalmával elképzelhető, hogy megszakadhat a közvetítés (Stream not found), akkor egyszerűen csak újra kell indítani a lejátszást.

A hivatalos nyomkövetést a SnewiSport biztosítja. A hajók az alábbi linken követhetőek:

http://vps200.nlg.hu/gps/map.html?regatta_id=117 

 

Élő nyomkövetés: 

PHI Divízió Kft. jóvoltából, akinek Androidos telefonja van, ingyen mutathatja meg a világnak, hogy merre jár éppen. Nem kell mást tennie, mint letölteni az Androidos alkalmazást, megadni a hajó nevét, és elindítani a track-et. Ennyi elég, hogy megjelenjen a térképen track, és bárki élőben követheti a hajó útvonalát. Nincs több telefonálgatás, hogy ki merre jár. Ez a rendszer is most debütál, észrevételeitek segítik a továbbfejlesztését.

Hasznos tippek:

  • A telefont érdemes töltőre tenni, hogy bírja az akkumulátora.
  • Ha letöltésnél .apk, kiterjesztés helyett .zip-ként menti el a programot a számítógép vagy a telefon, át kell nevezni az állományt .apk -ra.
  • A telepítéshez engedélyezni kell a beállításoknál, hogy ne csak a Google Play -áruházból letöltött alkalmazásokat engedje telepíteni a telefon. 
Az alkalmazás és a nyomkövetés a következő oldalon érhető el:
 
 
 
Várjuk, hogy kezdetét vegye a 44. Kékszalag, és mindenről beszámolhassunk, élőben.

 

Szutor Ferenc