Több éves bizonytalan jelenlét után cégünk, a DFR Yachting Kft. látja el megújult presztízsmárka, a DUFOUR hajógyár kizárólagos márkaképviseletét Magyarországon. Célunk, hogy széles körben megismertessük Önökkel a DUFOUR vitorlás hajók megújult választékát cégünk szolgáltatásait.

Az elmúlt alig egy évtizedben hatalmas változások történtek a La Rochelle-i székhelyű DUFOUR-nál mind a tervezés, a gyártási technológia és a design területén. A modellkínálat teljes mértékben lecserélődött, Grand'Large márkanév alatt egy a cég tradíciójának megfelelő, a legújabb hajóépítési trendeket mindenben követő hajócsalád lépett a piacra, amelynél

  1. kizárólag minőségi anyagokat alkalmaznak,
  2. a legújabb innovatív technológiák alkalmazásával a hajók teljesítményére és komfortjára fókuszálnak, emellett
  3. vitorlásaik külső- és belső megjelenésén az olasz Felci tervezőcsapata dolgozik.

E megújulás egyik eleme a hazai márkaképviselet is, és két új modell, (Grand Large 382 és a Grand Large 350) amelyekkel a 2014-es Párizsi Boat Show-n jelennek meg.

A Grand'Large hajócsalád szószerinti fordítása: a nagy utazás, ami tényleg kifejezi e vitorlások személyiségét: több napon át kényelmes, biztonságos és sportos életteret biztosítanak tulajdonosaiknak. A kajüt tervezésekor minden esetben szempont volt a kényelem, a lehetős legnagyobb állómagasság és a legapróbb terek kényelmes, kompakt kihasználása, anélkül, hogy a hajók fedélzete a sportos vitorlázás élményéből bármit is elveszítettek volna.



2014. június 1-től a DFR Yachting Kft., mint  márkaképviselet és hivatalos szervizpont várja a már meglévő és a leendő Dufour tulajdonosokat.
Vállalkozásunk mindkét tulajdonosa elkötelezett a márka iránt és gyakorlott vitorlázó, akik már tapasztalták a Grand'Large hajócsalád tavi és tengeri használatának előnyeit. Az új Grand'Large 310, 335, 382 modellek, összesen több, mint tízféle különböző belső elrendezéssel ajánlanak kompromisszumoktól mentes alternatívát minden vitorlázónak. 

A DFR Yachting nemcsak új, hanem használt hajó értékesítéssel, szervizeléssel, karbantartással is foglalkozik. És nem csak Dufour tulajdonosoknak. Munkatársaink rendszeresen a gyár által szervezett tréningeken, továbbképzéseken vesznek részt, ott vagyunk a magyarországi hajókiállítások mindegyikén, illetve a meghatározó külföldi kiállításokon egyaránt.
Legközelebb 2014. szeptember 5-7. között Balatonkenesén a Marina Portban találkozhatnak velük, ahol már a Grand'Large 310 első magyarországi bemutatására is sor kerül.



Új weboldalunkon, a www.dufour-magyarorszag.hu címen és a facebookon tervezzük a Dufour klub létrehozását, ahol a Dufour tulajdonosok megoszthatják tapasztalataikat, élményeiket illetve rendszeres akciókról, a gyár híreiről kapnak tájékoztatást. Az évenkénti partnertalálkozó legközelebb a 2015. Budapest Boat- on lesz.

További képek a galériában!

(X)