Az Amerika Kupája győztes Ed Baird által kormányzott Quantum Racing, Terry Hutchinson taktikussal kora tavasszal már megnyerte az Amerikai US 52 Super Series versenyt Miamiban, és Júniusban Szardínián megszerezte a 2014-es TP52 Világbajnoki címet is.

Ed Baird kormányos, így tisztelgett csapata előtt:
A csapat egyik legnagyobb erőssége, hogy minden tagja minden nap úgy jön le a hajóhoz, „hogyan tudnám ma még jobban csinálni, mint tegnap?” Ha ilyen mentalitással az oldaladon küzdesz, nem engedheted meg magadnak, hog y visszalépj, hogy kevésbé jól csináld a dolgod, mint előző nap. Ha ilyen legénységgel vágsz neki egy versenynek, olyan „harci ösztön” van melletted, mely legyen a helyzet akár jó akár rossz, mindig erőt adóan csodálatos!

Véget ért hát az 52 Super Series európai versenysorozata is, kis pihenés után januárban ismét fedélzetre szállunk, és kezdődik a 2015-ös évad.

52 Super Series 1014 összefoglaló - az évad legjobb felvételeivel.

És még néhány lélegzetelállító felvétel a Quantum Racing video műhelyéből. Köszönjük Keith Brash-nek a csodálatos felvételeket, mellyel végigkalauzolt minket az idei szezonon.

Ibiza - Practice Race

Training

Gopro az orrsudár alatt