A Quantum Sails Hungary évek óta szoros együttműködésben dolgozik a magyar J24 osztállyal, támogatja a Pénteki tréning sorozatot, folyamatosan segíti az osztályban vitorlázókat a minél jobb eredmények elérésében, a csapat tagjai pedig maguk is J24 versenyzők. Az aktív együttműködés eredményeképp a hazai mezőnyben egyre több hajó használ Quantum Sails vitorlákat, az elmúlt 2 év bajnoki dobogóján pedig szép számban fordultak elő a Quantumos hajók.

„Nem volt kérdés, hogy az Európa-bajnokságon is támogatóként állunk a magyar szervezőcsapat mellé és a résztvevő érkező közel 50 hajó számára igyekszünk mi is kellemesebbé és problémamentessé tenni a versenyzést.” – mondta Rauschenberger Miklós a Quantum Sails magyarországi képviseletének vezetője.

A Quantum Sails Hungary a J24 Európa-bajnokság hivatalos szervíz partnereként segíti majd a vitorlázók minél eredményesebb versenyzését. Az EB felmérési napjától kezdődően rendelkezésre állnak munkatársaik a vitorlákat érintő javítási vagy egyéb problémák megoldásában, de kötelek, kötélmunka kapcsán is őket érdemes keresni!

A verseny idején, vitorla gyorsszervíz szolgáltatásuk minden versenyző számára elérhető.

A sérült, javításra szoruló vitorlákat, minden versenynapon, az óvási határidő végéig a Balatonfüredi Yacht Clubban felállított Quantum Sails sátorban várják.

Másnap reggel az elkészült vitorlákat 08:30-ig lehet átvenni ugyan itt.

Az együttműködés részeként, az éjszakai gyorsszerviz szolgáltatás és a javítások felár nélkül, normál óradíj ellenében kerülnek elvégzésre.

A Quantum Sails Hungary csapata, egy J24 EB-re készített fotókerettel is szeretne kedves emlékeket adni a magyarországi Európa-bajnokságon résztvevő versenyzőknek. Keressétek az EB fotókeretet a Quantum sátornál, álljatok mögé a csapattal és készítsétek el a 2017-es EB emlékfotóját!

A Quantum Sails Hungary kollégáinak elérhetősége:

Pécsváradi Ákos: +36 30 833 1221

Rauschenberger Miklós: +36 70 427 0707