A lehető legkedvezőbb szélirány volt (ÉK), amivel ezt a pályát le lehet vitorlázni. Ezért a gyors hajók alig egy óra alatt körbeértek, de a legutolsónak sem kellett több két óránál. Nagy megváltás volt ez a gyors verseny azoknak, aki reggelig kitartottak a siófoki kikötői kocsma, a „HOOK TAVERNA” évzáróján.

Sajnos, elkövettem azt a hibát, hogy a kiírásban leírtam: kb. 16 órától (EDZÉS után) BARÁTI TALÁLKOZÓ, DÍJKIOSZTÓ. Délután fél kettőkor már kész volt az eredmény, kettőre kész lett Gyula halászléje is. A résztvevők egy része kikötött, várta a kaját és a díjakat. Másik rész hazament és vagy visszajön, vagy nem. Ilyenkor hozzál bölcs döntéseket! Adsz enni az éhezőknek vagy kivárod a kb. 16 órát. Adtunk enni a várakozóknak és három órakor kiosztottuk a díjakat. Akit lehetett, értesítettem. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a szokottnál többen érkeztek 16 óra körül.Ezúton elnézést mindenkitől, nem volt jó a kiírás, a jövőben az lesz benne, hogy az utolsó célba érkező után 1 órával, de legkésőbb 16 órakor, eredményhirdetés.

További jó szelet a még hátra levő versenyekhez mindenkinek. Várunk mindenkit 2015-ben Siófokon, parton és vízen ( jégen!!).

Jó szelet!
Pomucz Tamás

Az eredménylista ITT letölthető.

További fényképek ITT.